5 hafta 3 gün :D

sumubumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
16
0
36
İzmir
merhabalar... ben bugün doktora gittim bebeğim 5 hafta 3 günlük çok mutluyuz Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.

canım hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bende ilk bebeğimi öğrendiğimde 6 hafta 1 günlüktü (

ne oldu ki üzülmüşsün kötü birşey mi oldu

malesef bebeğimi kaybettim canım.ilk bebeğimdi.anensefali çıktı bebeğimde.yani beynin bir bölümü ve üst kafa kemikleri gelişmedi.doktorum gebeliği sonlandırdı.binde bir bile yaşama ihtimali vermediler meleğime.gitmediğim doktor,hastane kalmadı.belki bi umut diye.28 gün öncede normal doğumla bebeğimden ayırdılar beni.13 haftalıktıbebeğimin bi mezarı bile yok.patolojik ve genetik araştırma için laboratuvara gönderdi doktorum.senin galiba ilk bebeğin.folik asitini kesinlikle ihmal etme.12.haftandan da 2li testini yaptırmayı unutma.benimki ikili testte anlaşıldı.biraz içini kararttım ama nacizane tavsiyede bulunmak istedim.inşallah sen sağlıcakla alırsın meleğini kucağına.artık senin güzel haberlerine seviniriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…