5 hafta 3 günlük hamileyim ama........

burcu1507

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
259
1
96
41
Kocaeli
merhaba arkadaşlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim internette okuyorum değişiklikleri bende hiç bir değişiklik yok bulantı göğüslerde değişme sık idrara çıkma hiç biri yok bu hafta doktora gideceğim ama çok endişeliyim

burcucum bende 6 haftalık hamileyim benimde gögüslerim 1-2 hafta önce şişti seninkide yeni şişmeye başlar bu hafta daha sık idrara çıkıyorum ve bulantımda daha yok 6.haftadan başlıyomuş bulantılar ve12. haftaya kadar sürüyomuş yani bence endişe etme bende 5 haftalıkken birşey yoktu yeni başladı korkma canım ayrıca tebrik ederim hayırlısı olsun

canım aslında benim son adet tarihim 25 şubat şuan 6 haftayıgeçik ama bence geç döllenme oldu bana görede 5 hafta üç gün pazartesi keseyi görmek için gideceğiz görememekten veyaherhangi problem olursa diye korkuyorum bu arada seninde hamileliğin hayırlı olsun bebişlermiz aynı zamanda olacak umarım salıklı geçiririz

canımın içi tebrik ederimmm arkadaşımmmmmmm :teytey: :teytey: Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş :Saruboceq: :nazar:

herkein bünyesi bir değil sonuçta. benim arkadaşım hamileydi 7 . haftaya kadar bişeyi yoktu. sonra birden bulantıları başladı. şuan 16 haftalık hamile ve hala bulantıları var. yani herkes farklı. sen içini ferah tut. güzel düşün ki herşey güzel olsun tamam mı bitanem :1hug: Şeniz

canım herkesde belirti olucak diye bir kural yokki bi arkadaşım hamile olduğunu 3. ayında öğrendi düşün yani hiçbir değişiklik olmayınca şüphelenmemiş.inşallah sende pazartesi görürsün bu arada geç döllenme olunca yaklaşık satdan 2 hafta geride oluyor belki senin hesaptan daha küçükde olabilir

merhaba arkadaşlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim internette okuyorum değişiklikleri bende hiç bir değişiklik yok bulantı göğüslerde değişme sık idrara çıkma hiç biri yok bu hafta doktora gideceğim ama çok endişeliyim

:nazar:bende 5 haftalık hamileyim. ve bende de hiç bir belirti yok. hiç bir şey değişmedi henüz bende de. yani bulantı, baş dönmesi, halsizlik, göğüslerde şişme hiç bir belirti yok. geçtiğimiz hafta doktora gittim ultrasyonda göremedi bebeği ama kan tahlilinde sonuç 1050 olarak çıktı. bende çok korkmuştum ama dün tekrar gittim ve bebeğim çok ufak olduğu için daha görünmediğini öğrendim ve dün tekrar ultrasyonda baktımızda gördük. çok endişe etmiştim ama yersiz çıktı.:CüvCüv:

ins olmaz canim bulantin falan senin gibi bende endiselendim olmasa daha iyi belkide dedim ama 6 haftaya girmemle basladi halen devam ediyo 7 haftalik hamileyim bende ama cok kotuymus bulanti ne yesem cikarir oldum simdi yemene icmene bak eger bulantin olursa ozleyeceksin yeyip icmeyi benim bulantim gecsin inan doya doya yemek yemek istiyorum butun belirtiler var suan bende dilerim Allah tan hafif atlatirsin kib canim saglikli hayirli olur insallah

canım herkeste bulantı kusma olucak diye bi kaide yokki bendede olmamıştı bi kere bile istifra etmedim hiç bişeye aşermedim dr um haline şükret diyodu banayani yaşayanlar bilir tabiki ama kusma bulantı çok zor oluyomuş o yüzden kafana takma canım boşver olmaması daha güzel...

her hamilelik kendine özeldir canım illa olacak diye bişey yok inşallah olmaz rahat bir hamilelik geçirirsin. ayrıca bunu söylemek içinde erken genelde 6-7. haftalarda başlar sıkıntılar.

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum adım tuğçe 9 hafta 3 günlük hamileyim biran önce bebişime kavuşmak istiyorum Allah tamamına erdirir inşallah.öyle midem bulanıyoki bi bulantılar geçse rahatlıycam:(

herkeste farklıdır canım illa bi belirti olması gerekmez sakın çok endişelenme hamileliğini rahat geçirmeye çalış herşeyi takınca insan yıpranıo hayırlı osun:)

canım benim bu zamana kadar ne midem buşandı ne aş erdim. hiç bir belirtim olmadı. hatta hala öyleyim. hiç kafana takma canım.

bu günlerini çok ararsın..6. haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu..hep öyle olucak zannettim..9. haftadayım..bu kabus bitsin diye bekliyorum..7.hafta başladı,şimdi ise yok yok..bulantı,kusma,mide ağrısı,ekşime,yanma,bel ağrısı,şiddetli iştahsızlık,kabızlık...daha da sayayım mı?sırnaşık şey sinirleri bozuldu artık yaa...delikafadulden

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben 25 ocak 2010 da aşılama oldum son adet tarihim 12.01.2010 doktorlara göre 7 haftalık bana göre 5 haftalık kesem göründü dün şu an kese 13 mm ama içinde bebiş yok doktor pazartesi günü yine çağırdı çok korkuyorum bebiş yok ise kürtaj olabilirmiş ama bana göre şu an çok erken ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben 25 ocak 2010 da aşılama oldum son adet tarihim 12.01.2010 doktorlara göre 7 haftalık bana göre 5 haftalık kesem göründü dün şu an kese 13 mm ama içinde bebiş yok doktor pazartesi günü yine çağırdı çok korkuyorum bebiş yok ise kürtaj olabilirmiş ama bana göre şu an çok erken ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz

ilk once hayirli olsun.Telas etme,doktorlar cok seviyor bu kurtaj lafini,hemen hemen tum hamile kadinlara basta su su zamanda bebek gorunmezse,kalbi atmazsa kurtaj deyiveriyolar.Pazartesi insallah goreceksin bebisini ama gormezsen de baska bir doktora daha gorun derim ben.Anlayamadigim asilama oldugu halde 2 haftalik fark oldugunu soylemen bilmiyorumkismile

burcucum bende 7 haftalık hamileyim bende de hiç belirti yok internettekilere bakma sen ister miden bulansın ister bulanmasın bebegın kalbı atıyosa senın dıger hamılelerden farkın yok. canım korkma bendede hıc mı hıc belırtı yok yenı yenı gögüslerim agrıyo benım dr sordum 5 haftalıken bende belırtı yok dıye bundan sonra baslar dedı yıne olmadı bana bı ılaç verdı demır ılacı onu attım kusmaya basladım baktım bısey yıyemıyorum ılacı kestım sımdı eskısı gıbıyım hatta bılıyomusun ben 42 kıloyla hamile kaldım ve sımı 44.5 kılo aldım aşırı yemek yıyorum korkma ıyı dusun ıyı şeyler olsun inş.canım hayırlısyla bebegımızı kucagımıza alırız inş.cnm

arkadaşlar benim sat 03.10.2010 benım adetım 6 gun gecıktı test yaptım cıktı ertesı gun yanı 10.02.2010 dr gıttım bana dedıkı 3 - 4 haftalık hamilesin dedı on gun sonra dedıkı 5 - 6 haftalık hamilesin dedı anlamdı sımdı ben kac haftalık oldum sımdı ????????

mrb arkadaslar bende 6 haftalık hamıleyım burda herkes yakın yakına dogurcak herhalde allah nasıp ederse benımde suan bulantım falan yok hamılelık ozel bısey ve kısıden kısıye degısıyor ınsallh hepımız cok rahat hamılelık gecırırız...kaydirigubbakcemile5

canım hiç endişelenme,bende hiç mide bulantısı falan olmadı,gayet iyiydim,sık idrara çıkma daha senin için erken.8-9 haftadan sonra daha net hissedersin.ben 34. haftamadayım,gebelik bulantısı nedir bilmem,inşallah seninde öyle olurda bebeğini güzelce beslersinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X