Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim internette okuyorum değişiklikleri bende hiç bir değişiklik yok bulantı göğüslerde değişme sık idrara çıkma hiç biri yok bu hafta doktora gideceğim ama çok endişeliyim
ins olmaz canim bulantin falan senin gibi bende endiselendim olmasa daha iyi belkide dedim ama 6 haftaya girmemle basladi halen devam ediyo 7 haftalik hamileyim bende ama cok kotuymus bulanti ne yesem cikarir oldum simdi yemene icmene bak eger bulantin olursa ozleyeceksin yeyip icmeyi benim bulantim gecsin inan doya doya yemek yemek istiyorum butun belirtiler var suan bende dilerim Allah tan hafif atlatirsin kib canim saglikli hayirli olur insallahmerhaba arkadaşlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim internette okuyorum değişiklikleri bende hiç bir değişiklik yok bulantı göğüslerde değişme sık idrara çıkma hiç biri yok bu hafta doktora gideceğim ama çok endişeliyim
merhaba arkadaşlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim internette okuyorum değişiklikleri bende hiç bir değişiklik yok bulantı göğüslerde değişme sık idrara çıkma hiç biri yok bu hafta doktora gideceğim ama çok endişeliyim
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben 25 ocak 2010 da aşılama oldum son adet tarihim 12.01.2010 doktorlara göre 7 haftalık bana göre 5 haftalık kesem göründü dün şu an kese 13 mm ama içinde bebiş yok doktor pazartesi günü yine çağırdı çok korkuyorum bebiş yok ise kürtaj olabilirmiş ama bana göre şu an çok erken ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz