- 1 Şubat 2023
- 20
- 2
- 6
- 39
- Konu Sahibi makulbiinsan
-
Geç döllenme olmuş olabilir sağlıkla artsın inşallah5 hafta 5 günlük gebelikte beta hch 570 Bana düşük geldi aynı durumu yaşayan var mı?
Size neye göre düşük geldi? Önemli olan 2 günde bir düzenli artışın olması kendinize gereksiz stres yaratmayın insanlar 8 beta hcgye tutunuyorlar5 hafta 5 günlük gebelikte beta hch 570 Bana düşük geldi aynı durumu yaşayan var mı?
Neye göre düşük?5 hafta 5 günlük gebelikte beta hch 570 Bana düşük geldi aynı durumu yaşayan var mı?
Perşembe günü gece 319 bu sabah 570 hem artış hemde haftasına göre düşük geldi daha önce dış gebelik geçmişim var maalesef korkuyorumSize neye göre düşük geldi? Önemli olan 2 günde bir düzenli artışın olması kendinize gereksiz stres yaratmayın insanlar 8 beta hcgye tutunuyorlar
Perşembe günü gece beta 319 bu sabah 570 geldi hem artış bakımından hemde haftasına göre az geldi dış gebelik geçmişim var korkuyorum bendeNeye göre düşük?
2 gunde bir en az %60 artış beklenir sizinki %60 üzeri artmışPerşembe günü gece 319 bu sabah 570 hem artış hemde haftasına göre düşük geldi daha önce dış gebelik geçmişim var maalesef korkuyorum
iki günde %60altmış artması gerek,perşembe 319 'sa cumartesi 514 falan olması gerek ,bugün tekrar verin belli olur zaten hayırlısı olsunPerşembe günü gece 319 bu sabah 570 hem artış hemde haftasına göre düşük geldi daha önce dış gebelik geçmişim var maalesef korkuyoruiki günde
ama cumartesi %60 artmış,pazara göre yüksek olması gerek değilmi?2 gunde bir en az %60 artış beklenir sizinki %60 üzeri artmış
2 güne göre hesaplaniyor bugün yarın tekrar baktırınama cumartesi %60 artmış,pazara göre yüksek olması gerek değilmi?
tamam işte bende onu diyorum perşembe yaptırmış, cumartesi yerine pazar yaptırmış buğün yaptırırsa zaten doğru oran çıkacak2 güne göre hesaplaniyor bugün yarın tekrar baktırın
Perşembe gece verdim betaama cumartesi %60 artmış,pazara göre yüksek olması gerek değilmi?
eder bence canım yani beta saatte bir yükselen hormon,sen buğün tekrar ver canım iki ğünde bir vermiş oluyorsunPerşembe gece verdim beta
Pazar günü sabah bu yüzden fark eder mi acaba
Az önce yatışım yapıldı dış gebelik teşhisi konuldu mtx vurulacak bir doz dua edin değerler çabuk düşsün..2 güne göre hesaplaniyor bugün yarın tekrar baktırın
Çok üzgünüm iki defa bunu yaşadığın içinAz önce yatışım yapıldı dış gebelik teşhisi konuldu mtx vurulacak bir doz dua edin değerler çabuk düşsün..
Çok üzgünüm iki defa bunu yaşadığın içinbenim de bir dış gebelik geçmişim var maalesef çok iyi anlıyorum seni. Bi an çnce atlatırsın
Teşekkür ederim inşallah..Çok üzgünüm iki defa bunu yaşadığın içinbenim de bir dış gebelik geçmişim var maalesef çok iyi anlıyorum seni. Bi an çnce atlatırsın inşallah çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?