5 hafta 5 günlük gebelik beta düşük

Size neye göre düşük geldi? Önemli olan 2 günde bir düzenli artışın olması kendinize gereksiz stres yaratmayın insanlar 8 beta hcgye tutunuyorlar
Perşembe günü gece 319 bu sabah 570 hem artış hemde haftasına göre düşük geldi daha önce dış gebelik geçmişim var maalesef korkuyorum

Perşembe günü gece 319 bu sabah 570 hem artış hemde haftasına göre düşük geldi daha önce dış gebelik geçmişim var maalesef korkuyoruiki günde
iki günde %60altmış artması gerek,perşembe 319 'sa cumartesi 514 falan olması gerek ,bugün tekrar verin belli olur zaten hayırlısı olsun

Az önce yatışım yapıldı dış gebelik teşhisi konuldu mtx vurulacak bir doz dua edin değerler çabuk düşsün..
Çok üzgünüm iki defa bunu yaşadığın için benim de bir dış gebelik geçmişim var maalesef çok iyi anlıyorum seni. Bi an çnce atlatırsın inşallah çok geçmiş olsun

Çok üzgünüm iki defa bunu yaşadığın için benim de bir dış gebelik geçmişim var maalesef çok iyi anlıyorum seni. Bi an çnce atlatırsın inşallah çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah..
Herkes iki çocuğun var zaten ne bu kadar üzülüyorsun diyor kimse anlamıyor beni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…