5 hafta 5 günluk Hamileyim ve aşırı bulantı kızlar yardım :)

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
merhaba kızlar 5 hafta 5 günluk hamileyim 3 gündür ayağa kalktığım anda bulantım başlıyo 2 gündür de kusuyorum yarından itibren 3 gün 3 sınavım var acil yardımlara tavsiyelere ihtiyacım var bugün de doktorumu arıcam :)

:nazar:geçmiş olsun canım malesef bebişin büyüyor ve pek de çaresi çok bulantıların ben tuzlu leblebi ile bir nebze yatıştırmıştım sınavda başarılar...

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin, aynı sıkıntıları 4.haftadan bu yana bende yaşıyorum. Bu sebeple serum yedim ve birgün kan kustuğum için koşa koşa acile gittim. Hala bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor bunun için ilaç kullanıyorum, ama çok şükür ki çok yoğun zamanları biraz olsun atlattım sanki. Allah yardımcımız olsun. Gerçekten hiçbirşeyin faydası olmuyor çok zor bir durum biraz sabretmek gerekli... Ben sakız çiğnediğimde ve ağzıma şeker attığımda bulantılarımı biraz unutur gibi oluyorum sanki, midemi biraz da olsa bastırıyor, denemekte fayda var canım. Ama ne olursa olsun yanına sakın poşet almayı unutma :) İnsan her an heryerde kusabiliyor.

Son düzenleme:
Ayy allah razi olsun kızlar sınavlari atlattım çok şükür ama nasıl atlattım Birde Bana sorun tuzlu kraker naneli şeker ayran poset ıslak mendil Tam tekbil gezmeye başladim iyice ama evde tek olmuyo ailemin yanına ıstanbula gitmeyi düşünüyorum onda da yol gözümde çok büyüyo kusarım diye korkuyorum su bilekligi bende duydum işe yarıyormu bi zararı olmaz demi?

Back
X