5.hafta beta hcg değeri 732 düşük mü kızlar

ezgi_00

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
110
En iyi cevaplar
1
76
18
37
Bugün kan testi verdim biraz önce sonucun 732 olduğunu gördüm. Adetim geçeli tam 10 gün oldu. Son adet tarihime göre dün itibariyle 5 hafta doldu. Kızlar bu değer düşük mü anlamadım . Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Önemli olan artış... Başka ölçtürdün mü hiç ve ne zamandı?

732 değeri 5. Haftanın aralığında.
İlk kez mi test verdiniz?
2 günde 1 en az %60, en ideali 2 kat ve üstü artacak şekilde olmalı

Öğrendiğimde tatildi o yüzden ilk bugün ölçtürdüm.
2 gün sonra birdaha ölçtür 2 katına çıkıyorsa sorun yok herkeste ve her gebelikte değişiyor bu değer... Geç döllenme oluyor bazen. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişin

732 değeri 5. Haftanın aralığında.
İlk kez mi test verdiniz?
2 günde 1 en az %60, en ideali 2 kat ve üstü artacak şekilde olmalı
Evet ilk kez test verdim. Yarın kadın doğum doktoruna gidecektim ama bu değerle heralde kese filan gözükmez

Evet ilk kez test verdim. Yarın kadın doğum doktoruna gidecektim ama bu değerle heralde kese filan gözükmez
Muhtemelen görünmez. Yine doktorunuza sorun isterseniz. Değeri söylediğinizde o sizi yönlendirir.
Bir de benim doktorum muayeneden önce 2 gün sonra artışı görmek istemişti

Sonucunuz ne oldu?benım adetten sonra 6.gunde 900 du dr onu bıle az bulmustu,5.haftanın sonunda düşük yapıyorum malesef inşallah sız saglıkla kucagınıza alırsınız

Sonucunuz ne oldu?benım adetten sonra 6.gunde 900 du dr onu bıle az bulmustu,5.haftanın sonunda düşük yapıyorum malesef inşallah sız saglıkla kucagınıza alırsınız
Merhaba. Benim adetin 11. Günü 737 idi. Bir gün sonra 1025 iki gün sonrasında da 2079 çıktı. Doktora 1025 iken gittim görünmedi. Doktorum 2000-3000 civarı olmalı değerin dedi. Pazartesi günü çağırdı.Bekliyorum şuan. İnş siz de en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız. Sizin 900 den sonra artışınız nasıldı

900 den 2 gun sonra dırek 2500 olmustu,inanın saglıksızsa tutunmasın zaten,ben neler çektim,dün gecede kürtaj olmak zorunda kaldım,Allah saglıklısını versın hıc kafanızı takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…