• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. hafta kanlı gibi akıntı??

hopefull1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
23
6
1
29
Merhaba arkadaşlar konu açmıştım. Dün doktora gittim 5 haftalık hamileyim hafif bel karın ağrısı olursa bu normal bıçak saplanmış gibi bir ağrı olursa hemen gel dedi. Bugün hafif kanlı gibi akıntım var çamaşırımada gelmiş biraz çok korktum😔
1 hafta önce yerleşme kanaması olmuştu 3 gün? Doktorda haftasonu olduğu için izinli bu normalmi ya?

Merhaba arkadaşlar konu açmıştım. Dün doktora gittim 5 haftalık hamileyim hafif bel karın ağrısı olursa bu normal bıçak saplanmış gibi bir ağrı olursa hemen gel dedi. Bugün hafif kanlı gibi akıntım var çamaşırımada gelmiş biraz çok korktum😔
1 hafta önce yerleşme kanaması olmuştu 3 gün? Doktorda haftasonu olduğu için izinli bu normalmi ya?
Devamı geldi mi.. benim 6. Haftada nokta nokta kahverengi gelmişti. Ama yerleşme kanaması dedi doktor

Ya bende 6 dayım bugün peçeteye minik minik kan lekeleri geldi çok tedirgin oldum yarın acile gideceğim
Onemli olan devaminjn olmaması.. yoğun kanama şeklinde olursa o zaman gel demişti doktor. Siz yine de gidip içinizi rahatlatin. İnşallah devamı gelmemiştir yoğun şekilde

Back
X