5 hafta kese

BSYTEK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
81
19
3
25
Kızlar selaaam 5+1 gebeyim bugün kesem görüldü çok şükür 12mm boyutu sizce nasıl kalp atışı haftaya duyulur mu ??

Kızlar selaaam 5+1 gebeyim bugün kesem görüldü çok şükür 12mm boyutu sizce nasıl kalp atışı haftaya duyulur mu ??
Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Kalp atışını 7-8 haftalarda duyuluyor genelde doktorunuz demiş olmalı

Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Kalp atışını 7-8 haftalarda duyuluyor genelde doktorunuz demiş olmalı
Haftaya gel dedi ama erken geldi bana da bi sonraki haftaya mı gitsem bilemedim

Benimde son adete göre 5+3 yarın gidicem inşallah bende görürüm bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰

Haftaya gel dedi ama erken geldi bana da bi sonraki haftaya mı gitsem bilemedim
Yani sizin kararınız kalp atışını biz o haftalarda duyuyoruz ama 6 küsürlerde doktor cihazda görebiliyor ana dinletemiyor benim o şekilde görülmüştü. Ama onun stresine girmek istemezsen bekle öyle git

Ben 6+2de gttim kalp atışı dinledim bir ay sonra gel dedl keşke 7 8de gitseydim diyorum beklemek zor ona göre düşün canım ☺️
Yani sizin kararınız kalp atışını biz o haftalarda duyuyoruz ama 6 küsürlerde doktor cihazda görebiliyor ana dinletemiyor benim o şekilde görülmüştü. Ama onun stresine girmek istemezsen bekle öyle git
Canım peki yolk sac görülmemesi normal mi bu hafta da

Back
X