• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Hafta siyah kahve leke akıntı

Duruuu85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
20
10
3
39
Arkadaşlar merhaba tüp bebek deneyimimden sonra pozitif sonuç aldım ve 5. Haftamdayım 1 iki gün önce açık kahve damla gibi birkaç leke oldu bugünde tesmen siyah çok az akıntı oldu ve sabah kalkınca oluyor hastaneyi aradım kırmızı olursa haber verin gelin dedi bende endişelendiğimi belirttim eski kandır dedi hemşire problem yok dedi cumartesi gidicez zaten kontrolüm var ama kafayı yicem korkudan bişey olurmu diye arkadaşlar benimki gibi olanlar deneyimlerini paylaşabilirmi sizede normal olabilirmi dendi.şimdiden teşekkürlerrrr

Bende de oldu aynı şekilde. Hala da ara ara devam ediyor hatta bir kere baya kanamaya çevirdi. İstirahat et muhakkak.

Bende de oldu aynı şekilde. Hala da ara ara devam ediyor hatta bir kere baya kanamaya çevirdi. İstirahat et muhakkak.

Keseyi görmedim daha cumartesi görcem inşşş.doktor ne demişti size.ediyorumm yatıyorum artık sürekli.sizinde sağlıkla gideriyi olur herşey inşş

Benim de oldu canım yaklaşık 1 aydır devam ediyor sürekli uyuyorum dinleniyorum ve progestan kullanıyorum Dr um yazdı. Sağolsun eşim her şeyi yapıyor yeni yeni ayağa kalkabiliyorum ve o akıntılar çok çok azaldı.

Keseyi görmedim daha cumartesi görcem inşşş.doktor ne demişti size.ediyorumm yatıyorum artık sürekli.sizinde sağlıkla gideriyi olur herşey inşş

Amin cnm aminn.
Olabilir bazen hamilelikte bunlar dedi taze kırmızı kanama ve pıhtı olmadiktan sonra korkma dedi. Benim kese etrafında içerde kanama alanım da var. Dinlenip ilaclarimizi alicaz elimizden başka bir şey gelmiyor. Rabbime emanet :dua:

Benim de oldu canım yaklaşık 1 aydır devam ediyor sürekli uyuyorum dinleniyorum ve progestan kullanıyorum Dr um yazdı. Sağolsun eşim her şeyi yapıyor yeni yeni ayağa kalkabiliyorum ve o akıntılar çok çok azaldı.

Çok heyecan stres li günlermiş bu hamilelik insan korkuyor ve beklemekten dikkat etmekten başka yapıcak birşey yokk bende jel progestan kullanıyorum sadece bi kaç kez sabah oldu bugünkü biraz fazlaydı ve koyurenkti baya korktum.sizede sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler inşşş..

Amin cnm aminn.
Olabilir bazen hamilelikte bunlar dedi taze kırmızı kanama ve pıhtı olmadiktan sonra korkma dedi. Benim kese etrafında içerde kanama alanım da var. Dinlenip ilaclarimizi alicaz elimizden başka bir şey gelmiyor. Rabbime emanet :dua:
İnş bende görürüm keseyi çok garip bi his olsa gerek..sağlıkla ilerler hepimizin inş

Back
X