- 28 Eylül 2019
- 92
- 32
- 8
- 30
- Konu Sahibi Meryemhayel
Arkadaşlar merhaba. 5 + 2 gebelikte kese görünmesi henüz Bebek oluşmamış olması normalmi ? Yaşayan arkadaslar varsa paylasabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese görünüp birde bebek görünmeme durumları da oluyor değil mi. Rabbim sen yardımcı ol ben de pazartesi ilk defa ultrasona gidicem keseyi görmek için 5. Hafta olmuş olacak sizin bu yazınızı görünce endişe ettim.Arkadaşlar merhaba. 5 + 2 gebelikte kese görünmesi henüz Bebek oluşmamış olması normalmi ? Yaşayan arkadaslar varsa paylasabilirmi
Umarım yoktur endişe etmeyin ümitsizlik vermek istememKese görünüp birde bebek görünmeme durumları da oluyor değil mi. Rabbim sen yardımcı ol ben de pazartesi ilk defa ultrasona gidicem keseyi görmek için 5. Hafta olmuş olacak sizin bu yazınızı görünce endişe ettim.
Umarım herhangi bir sorun yok doktorunuz ne dedi peki
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı haberlerini alırız veririz nurdan. Baya evhamlı biriyim bende ALLAH yardımcımız olsunUmarım yoktur endişe etmeyin ümitsizlik vermek istemem5. Haftada bu normal beklediğimiz bişey iki hafta sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi demekki normal ama bende burda okuduğum yazılardan vardım bu kanıya. Ben tabi sabırsızlıkla birde doktorun biraz ilgisiz oluşundan ilk muayene nede olsa rastegele randevu aldım acele ettiğim için en yakın tarihe 2 hafta değilde 1 hafta sonraya tekrar randevu alıp başka iyi bir doktora gidicem inşallah. Haberlerinizi bekliyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah
![]()
Normal çünkü çok küçük kese bebek görünmeyebilir endişe etmeyin 1 hafta sonra görürsünüzArkadaşlar merhaba. 5 + 2 gebelikte kese görünmesi henüz Bebek oluşmamış olması normalmi ? Yaşayan arkadaslar varsa paylasabilirmi
Teşekkür ederim su serpildi içimeNormal çünkü çok küçük kese bebek görünmeyebilir endişe etmeyin 1 hafta sonra görürsünüz
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı haberlerini alırız veririz nurdan. Baya evhamlı biriyim bende ALLAH yardımcımız olsun
[/QUOTE
O evham öldürücek bizi zaten şu dönemde
Allah yardımcınız olsun![]()
Amin herkesin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah rabbim aratmasın benim için bi mucize çünkü bebeğim o yüzden aşırı korkularım var kalp atışını duymadan aileden başka eşe dosta anlatıp soramiyorum burası iyi geliyorBu tamaman döllenme ve batayla alakalı kimi 6. Hafta kalp atışın duyar kimisi 6. Hafta keseyi görür 8. Hafta kalp atışını duyar.. burada örnekleri çok yani olumsuzları değil olumlu örnekleri de esas alın kendinize.. Sağlıkl doğsun bebişiniz![]()
Anlatma zaten. Biz kalp 2 ay sonra söyledikAmin herkesin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah rabbim aratmasın benim için bi mucize çünkü bebeğim o yüzden aşırı korkularım var kalp atışını duymadan aileden başka eşe dosta anlatıp soramiyorum burası iyi geliyor![]()
Rica ederim bende 5+1 de sadece keseyi gördüm 6+1de kalp atisini gördüm stres yapmayın o yüzdenTeşekkür ederim su serpildi içime![]()
Geç döllenme olabilir ben 5 haftada keseyi çok küçük gördüm 7. Haftada benek göründüArkadaşlar merhaba. 5 + 2 gebelikte kese görünmesi henüz Bebek oluşmamış olması normalmi ? Yaşayan arkadaslar varsa paylasabilirmi
Sanırım bende öyle yapicamAnlatma zaten. Biz kalp 2 ay sonra söyledik![]()
Normal 6.haftada vajinal görünürArkadaşlar merhaba. 5 + 2 gebelikte kese görünmesi henüz Bebek oluşmamış olması normalmi ? Yaşayan arkadaslar varsa paylasabilirmi
Yok canım o kadar da değilSan
Sanırım bende öyle yapicam
Eşime kalsa okula başlayınca söyliycek![]()