5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

MasalBT

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
87
49
298
29
Merhaba bayanlar
5 Haftalık bir diyet yarışması yapmak istiyorum. Eminim ki bu beş hafta içinde 4-7 kg civarı verebiliriz. Hepimiz bildiklerimizi beraber paylaşabiliriz. Çünkü herkes yarış içinde olunca hırslanıyor ve daha dikkatli beslenip kilolarını verebiliyor.

BR8b7D.jpg

Kurallar

. Belirli bir diyet yoktur . (herkesin bünyesi farklı olduğundan)
.Herkes aşırıya kaçmadan kendi diyetini uygulayacak .
. Herkes yediği menüyü paylaşmak zorundadır (birbirimizi uyaracağız)
.Her perşembe günü kilo bildirimi yapılmak zorundadır.
.Birbirimizi motive edecek fotoğraf mesajlar atılacak.
. Bildirim yapmayan arkadaşların isimleri silinecektir.

İLK KİLO BİLDİRİMİ 1 OCAK GÜNÜNE KADAR YAPILMASI ZORUNLUDUR.
1 OCAK SON GÜNDÜR.

YARIŞMACILAR​

_citygirl_ _citygirl_ Nefisss Nefisss I istanbullu34 E elmas30 @dokunmayin_zeynebime Akbulutj Akbulutj esilaaslan esilaaslan T tatlitambak @NIHL sea44 sea44 @catlaw kitkurdu kitkurdu B biyolojiogretmeni07 tavsandis tavsandis
I izmirlikiss
R rettungsdienst
@yagmuluk
@hily25
@HZLFTH
@kirmizibalikkac
xxx1 xxx1

Son düzenleme:
Slm ben de katilmak isterim ama kurallarin icinde baska bi topicte bulunmamak sarti varsa katilamam cunku su siralar cok faydali bi topic sayesinde saglikli beslenmeye calisyrm. :KK5:

Bide ocak ayinin sonlarina dogru 1 hafta sureyle net kullanamayacagm.yani bildirim tarihleri o zaman olursa sanirim yarismadan cikartilirim.

Neyse durumum bu :KK52:size kolay gelsin. Emeginize saglik:KK9:

Slm ben de katilmak isterim ama kurallarin icinde baska bi topicte bulunmamak sarti varsa katilamam cunku su siralar cok faydali bi topic sayesinde saglikli beslenmeye calisyrm. :KK5:

Bide ocak ayinin sonlarina dogru 1 hafta sureyle net kullanamayacagm.yani bildirim tarihleri o zaman olursa sanirim yarismadan cikartilirim.

Neyse durumum bu :KK52:size kolay gelsin. Emeginize saglik:KK9:

Hayır tabiki katılabilirsiniz hic bir sorun yok :) 1 Ocaktan itibaren baslamayı düşünüyorum +5 kişi olursak başlayacağız . Kuralları o zaman yazacağım ama sizlik bir sorun yok , sizi yazdım :)

Bende tam bugün diyete başladım kendi çapımda, beni de yazar mısın?çok yoğun net kullanamam ama hergün menümü yazabilirim

Selaam sitede yeniyim bende katilmak istiyorum.
Boyum 168 kilom 65 ama 62 ye kolayca dusuyor az yersem gerisi zor. Iki senedir kilo vermeye calisiyorum ama irademe hakim olup bi türlü beceremedim. Disiplinli olup 53-55 gibi bisey olmak istiyorum. Bakalim ne olacak bu beş hafta icinde:))

Keşke yarından itibaren başlasa imiş, hani tam pzt diyete başlama günü

Malum yılbaşı diye bir sürü yemek hazırlığı olacak bu nedenle 1 ocakta :)

Selaam sitede yeniyim bende katilmak istiyorum.
Boyum 168 kilom 65 ama 62 ye kolayca dusuyor az yersem gerisi zor. Iki senedir kilo vermeye calisiyorum ama irademe hakim olup bi türlü beceremedim. Disiplinli olup 53-55 gibi bisey olmak istiyorum. Bakalim ne olacak bu beş hafta icinde:))
Merhaba , sizide yazdım :)
Beraber bildiklerimizi paylaşacağız ve güzel sonuclar alacağız inşallah
Etkili olursa bir yarışma daha yaparız :)

Yazıyorum :)

ben bildirimimi yapıyım o zaman boyum 1.65 başlangıç kilom 71.1 artık ne kadar verebilirsem :KK9:

Back
X