5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Kızlar bu konu çok saçma bir hal aldı. Konu sahibi ne kadar zamandır yok. Benim hiç yazasım gelmiyor. Kilom aynı bu arada geçen haftayla. İlgilenebilecek bir arkadaş konu açıp bize de haber verse süper olur. :)

Kızlar bu konu çok saçma bir hal aldı. Konu sahibi ne kadar zamandır yok. Benim hiç yazasım gelmiyor. Kilom aynı bu arada geçen haftayla. İlgilenebilecek bir arkadaş konu açıp bize de haber verse süper olur. :)

Evet bende sana katılıyorum ben yeni üyeyim burdan anlamıyorum nasıl oluyor :) ilgili bilen birisi ve lütfen yarı da bırakmıcak birisi alsın çünkü ben grubumuzu seviyordum yani böyle olunca iyice morel de kalmıyor .s başkası açsın sonra buraya link verin oraya geçelim devam edelim .s :(

kızlar merhaba.. burda konu açmak çok kolay.. diyet günlüklerine geri dönün ve sag yukarıda kırmızı renkli yazan "yeni konu aç" ı tıklayın.o kadar :KK66: @catlaw Nefisss Nefisss

Son düzenleme:
Evet bende sana katılıyorum ben yeni üyeyim burdan anlamıyorum nasıl oluyor :) ilgili bilen birisi ve lütfen yarı da bırakmıcak birisi alsın çünkü ben grubumuzu seviyordum yani böyle olunca iyice morel de kalmıyor .s başkası açsın sonra buraya link verin oraya geçelim devam edelim .s :KK43:
Selam kizlar ben bu konuyu halledecegim insaallah. Yaris tarzında degil ama kilo bildirimi ve menu paylaşımı faydali bilgiler vs
bende grubumuzu seviyorum
kalan arkadaslarla yola devam insaallah

Arkadaşlar ben evde cep telimde ki net sorunum yüzünden 2 gün iznimde bakamadım siteye... birde tartımın pili... evde aynı zemin ve aynı şekilde tartılmam lazmdı olmadı... iş yerinde revirde az sonra tartılıcam fakat hoş sonuçlar alacağımı sanmıyorum... çünkü verdiğimi sanmıyorum ve ayağımda koca botlarla hatta üstüne almış gözükedebilirim... birazdan tartılırım... ama gerçekten kimsede ne şevk kaldı ne birşey... yeni konu açılırsa yazarsanız bende isterim katılmak. çünkü toparlanmamız lazım birbirimizi motive etmemiz lazım... menü sıkıntısı çok çekiyorum ben... kendimi toparlayamadığım bir gün sizlerden birinden kopya çekmeliyim mesela sizde aynı şekil benden... umud ediyorum dua ediyorum hepimiz incecik bayanlar olalım çıtı pıtı takılalım... artık ben şu internetteki sitelerden gönül rahatlığıyla alışveriş yapmak istiyorum. ayyy kalıbımı dardır ayyy benim bedenim varmdır konularını artık yaşamayalım... çok aminnnn...

Kızlar merhaba ben demin tartıldım ve aynı olduğuma karar kıldım çünkü botları çıkardım 95.1 çıktım ama üstümdeki kıyafetler ilk tartılmamda hafifti şuan 4 kat giyindiğimi düşünürsek bir 500 gram atıyorum aynıyım diyorum...

evet kızlar sabah 09:00 da kepekli sandwiç arasına peynir domates ve marul koydurup yedim birde çay...

öğlene yaklaştı birşey yemedim başka bakalm öğlen neler yicem...

500 gram bile çok güzel yaaa bende versem de 100 200 olsun ama ekside olsun

sonsuz_ol sonsuz_ol açtın mı yeni konu?? Evet kızlar bence de bu işi bırakmayacak biri açsın konu

Kızlar ben de baktım konu açmaya ama tablo yok.. Nasıl oluşturuluyor bilmîyorum.. Umarım sonsuz_ol sonsuz_ol sen halledebilmişsindir..

Kızlar ben de baktım konu açmaya ama tablo yok.. Nasıl oluşturuluyor bilmîyorum.. Umarım sonsuz_ol sonsuz_ol sen halledebilmişsindir..

Canım o tablolar bilgisayardan yapılıyor bence telden değil.... bizim evde internet yok maalesef telefonda var sadece

Eeee naptınız kızlar... ne sonuca vardınız...

ben bugün hiç iyi değilim kızlar feci migrenim tuttu... bozmicam dedim ya saat 09:00 da peynir domates marullu sandwiçimden sonra taaaa 15:00 a kadar birşey girmedi boazımdan... arkadaş rahatsızlandı iş yerimde onu hastaneye götürürken refakatçi oldum yanında ve anca 15:00 da bişiler yiyebildim dolayısıyla çok aç kaldım...

saat 15:00 da 1 simit ve çay içtim
baktım mide bulantım geçmiyor 300 ml ayran aldım içtim üstünede ağrı kesici...

dua edin kızlar geçsin baş ağrım yoksa boooooolllllllll tuzlu birşey yemeden kendime gelemem sürüne sürüne giderim eve...

Eeee naptınız kızlar... ne sonuca vardınız...

ben bugün hiç iyi değilim kızlar feci migrenim tuttu... bozmicam dedim ya saat 09:00 da peynir domates marullu sandwiçimden sonra taaaa 15:00 a kadar birşey girmedi boazımdan... arkadaş rahatsızlandı iş yerimde onu hastaneye götürürken refakatçi oldum yanında ve anca 15:00 da bişiler yiyebildim dolayısıyla çok aç kaldım...

saat 15:00 da 1 simit ve çay içtim
baktım mide bulantım geçmiyor 300 ml ayran aldım içtim üstünede ağrı kesici...

dua edin kızlar geçsin baş ağrım yoksa boooooolllllllll tuzlu birşey yemeden kendime gelemem sürüne sürüne giderim eve...
Migreenn.. Ahh canım bence de ye bir şeyler açlığa sese ışığa gelmez migren.. Sağlığndan önemli mi kuzu.. Çookk geçmiş olsun canım ya.. Dikkat et kendine.. Umarım şip şak geçer ağrın

Çok şükür kızlar geçti baş ağrım... çok salmadan bi iki bişi daha yedim

saat 16:30 gibi

9 adet çekirdek (arkadaşın cebinde varmış öle rastgele verdi özellikle 9 değil yani)
1 sütlü nescafe

17:30

2 adet ufak portakallı kurabiye

bu aradada su içmeye özen gösteriyorum kızlar...

evet naptık şimdi yeni grup açılıyormu?

Kızlar bu arada su içmek önemli diyoruz ya bende su içemeyen biri olarak test ettim ve onayladım a 101 marketine yeni gelen bir su var detoks etkisi yapıyormuş ve ben içerken doyamadım resmen suya... gerçi biraz pahalı ama geçen denemelik aldık süper... adını yazmadım belki sorun olur diye merak edene söyleyebilirim yada sıkıntı olmuyorsa yazabilirim...

Ben çok su içiyorum zaten ve suyun yerini hiç bir şey tutmaz bende.. Ama en azından senin için başlangıç olmuş.. Ben akşam da tarhana içtim. Sonra pat misafirim geldi.. Ee napcam kek çırptım! Ve yedim 1 dilim :( aman olsun akşam yememiştim doğru dürüst..

Bayanlar cok büyük problemler yuzunden netim kesildi gercekten problemler buyuk cok ozur dilerim kusura bakmayin su an bile zor girdim hakkinizi helal edin.

Back
X