- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu konu çok saçma bir hal aldı. Konu sahibi ne kadar zamandır yok. Benim hiç yazasım gelmiyor. Kilom aynı bu arada geçen haftayla. İlgilenebilecek bir arkadaş konu açıp bize de haber verse süper olur. :)
Selam kizlar ben bu konuyu halledecegim insaallah. Yaris tarzında degil ama kilo bildirimi ve menu paylaşımı faydali bilgiler vsEvet bende sana katılıyorum ben yeni üyeyim burdan anlamıyorum nasıl oluyor :) ilgili bilen birisi ve lütfen yarı da bırakmıcak birisi alsın çünkü ben grubumuzu seviyordum yani böyle olunca iyice morel de kalmıyor .s başkası açsın sonra buraya link verin oraya geçelim devam edelim .s![]()
Kızlar ben de baktım konu açmaya ama tablo yok.. Nasıl oluşturuluyor bilmîyorum.. Umarımsonsuz_ol sen halledebilmişsindir..
Anladıımm demek ondan olmuyor.. Benim de bilgisayar tvye bağlı eşim görsün istemiyorum..Canım o tablolar bilgisayardan yapılıyor bence telden değil.... bizim evde internet yok maalesef telefonda var sadece
Migreenn.. Ahh canım bence de ye bir şeyler açlığa sese ışığa gelmez migren.. Sağlığndan önemli mi kuzu.. Çookk geçmiş olsun canım ya.. Dikkat et kendine.. Umarım şip şak geçer ağrınEeee naptınız kızlar... ne sonuca vardınız...
ben bugün hiç iyi değilim kızlar feci migrenim tuttu... bozmicam dedim ya saat 09:00 da peynir domates marullu sandwiçimden sonra taaaa 15:00 a kadar birşey girmedi boazımdan... arkadaş rahatsızlandı iş yerimde onu hastaneye götürürken refakatçi oldum yanında ve anca 15:00 da bişiler yiyebildim dolayısıyla çok aç kaldım...
saat 15:00 da 1 simit ve çay içtim
baktım mide bulantım geçmiyor 300 ml ayran aldım içtim üstünede ağrı kesici...
dua edin kızlar geçsin baş ağrım yoksa boooooolllllllll tuzlu birşey yemeden kendime gelemem sürüne sürüne giderim eve...