Kahverengi olması içte daha önce kanamanın var olduğunu, ve onun şimdi dışarı çıktığını gösteriyormus.. içini ferah tut ama madem ağrın var doktora görünmeyi ihmal etme.. inşallah guzel haberler alırsınMaalesef benim ağrım da var, progestan iğne yaptım dün akşam ama şuan kahverengi ye döndü kanamam bilmiyorum bugun doktora gidecem ama umudum yok
Amin inşallah çok korkuyorum umarım bebeğim beni bırakmazGecmıs olsun canim bende 9. Haftada kanamam oldu amaa öyle böyle değil bacağımdan akıyordu düşük tehlikesi dediler progestan başladıksuan 20 haftalık olduk sukur bebegım iyi ama progestan iğne ve fıtıl kullandım daha 4 gun once kestim. Merak etme bebisin iyidir ınslalah Allah nasip edecekse eder öyle düşün ben hep öyle diyorum ilk bebegım Rabbım sağlıklı bir şekilde verecekse nasıp etsin. Inslalah hayırlıca ilerler hamileliğin❤
İçini ferah tut canım Allah sana bağışlasın,o haftalarda bendede pembe lekelenme ler oldu,doktorum normal dedi progestan kullandım ve hala kullanıyorum,seninkide geçer bir süre sonra inşallahKızlar daha önce bir kürtajım oldu 8 haftalıkken kalbi gelişmedi... Şimdi tekrar hamileyim ,dün 5 haftalık olduk ve ilk defa kese izi gördük. Ama bugun işten geldiğimde kahverengi leke vardı, sonra bir baktım açık pembe damla gibi kanama gelmiş, peçete tuttuğumda yine geldi.. Acile gittik doktor kesen normal dedi, progestan yazdı. Böyle bir durum yaşayan varmı çok korkuyorum
İnşallah canım daha önceki olaydan dolayı korkuyorum ben seninde ağrın oldu muİçini ferah tut canım Allah sana bağışlasın,o haftalarda bendede pembe lekelenme ler oldu,doktorum normal dedi progestan kullandım ve hala kullanıyorum,seninkide geçer bir süre sonra inşallah
Ara ara ağrılarım oluyor canım,bazen zonklama tarzı,bazen karın ağrısı bende korkuyorum tabi ama Allah neyi kısmet ederse onu yaşayacağızİnşallah canım daha önceki olaydan dolayı korkuyorum ben seninde ağrın oldu mu
Doğru veren o alan oAra ara ağrılarım oluyor canım,bazen zonklama tarzı,bazen karın ağrısı bende korkuyorum tabi ama Allah neyi kısmet ederse onu yaşayacağız
Benimde olmuştu hemde Saatte bi pet değiştirmiştim doktora gitmiştim ilaç vermişlerdi kanama duruyordu biraz iş yapınca evde tekrar başlıyordu iğne vermişlerdi devam ederse her ay yapılacak demişlerdi devam etmemişti çok şükür oğlum sağlıkla geldi 13 yaşında şimdiKızlar daha önce bir kürtajım oldu 8 haftalıkken kalbi gelişmedi... Şimdi tekrar hamileyim ,dün 5 haftalık olduk ve ilk defa kese izi gördük. Ama bugun işten geldiğimde kahverengi leke vardı, sonra bir baktım açık pembe damla gibi kanama gelmiş, peçete tuttuğumda yine geldi.. Acile gittik doktor kesen normal dedi, progestan yazdı. Böyle bir durum yaşayan varmı çok korkuyorum
Ay amin yaa bende bu mesajları yazmak istiyorumBenimde olmuştu hemde Saatte bi pet değiştirmiştim doktora gitmiştim ilaç vermişlerdi kanama duruyordu biraz iş yapınca evde tekrar başlıyordu iğne vermişlerdi devam ederse her ay yapılacak demişlerdi devam etmemişti çok şükür oğlum sağlıkla geldi 13 yaşında şimdi ☺ Çok geçmiş olsun sizede rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Gerçekten mi ya, inşallah normaldir sıkıntı yoktur, sen kalp atımını duymaya nezaman gidecek sin, bana cuma gel demişti ama ben perşembe günü gidecemBende aynı durumu yaşıyorum. Seninle aynı gebelik haftamız. Doktor iğne ve fitil verdi damla şeklinde bazende beyaz akıntıyla karışık devam ediyor. Ağrı sızı hafif hafif bende de oluyor doktor normal kanaması olmayan gebelerde de oluyor dedi. Bak seninde kesede sıkıntı yokmuş. Benimde kese etrafında kanama görülmedi çok şükür doktor %80 düşmez herşey yolunda dedi. Forumda okuduklarıma göre 5-8 hafta arası bu durumu yaşayan çok kişi var. Güzel düşünelim güzel olsun herşey bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?