5. Haftada kanama

Bahar1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
58
24
3
27
Kızlar daha önce bir kürtajım oldu 8 haftalıkken kalbi gelişmedi... Şimdi tekrar hamileyim ,dün 5 haftalık olduk ve ilk defa kese izi gördük. Ama bugun işten geldiğimde kahverengi leke vardı, sonra bir baktım açık pembe damla gibi kanama gelmiş, peçete tuttuğumda yine geldi.. Acile gittik doktor kesen normal dedi, progestan yazdı. Böyle bir durum yaşayan varmı çok korkuyorum

Canım hafta olarak yakınız, benim de 3 gündür kanamam var. Çarşamba lekelenme tarzında başlayınca hemen doktora göründüm. Alttan ultrasonla baktı kese göründü. Korkacak bir şey olmadığını, ağrı olursa acile gitmemi, olmazsa bayramdan sonra tekrar muayene icin gitmemi söyledi. Eve geldim kanamam arttı. Adet kadar olmasa da bayağı bir kan geldi. Korktum ben de kötü bir durum var diye. Bir hemşire tanıdıktan öğrendiğime göre kan rengi kahverengimsiyse, koku yoksa, kasıklarda ağrı yoksa korkacak bir şey yokmuş.

Bana verilen tavsiyeleri sana da söyleyeyim, umarım yardımcı olur.
Bol bol sıvı tüket, kabız olmamak gerekiyor
Eşinle ilişki yasak
Mümkün olduğunca uzanarak dinlen

Maalesef benim ağrım da var, progestan iğne yaptım dün akşam ama şuan kahverengi ye döndü kanamam bilmiyorum bugun doktora gidecem ama umudum yok

Gecmıs olsun canim bende 9. Haftada kanamam oldu amaa öyle böyle değil bacağımdan akıyordu düşük tehlikesi dediler progestan başladıksuan 20 haftalık olduk sukur bebegım iyi ama progestan iğne ve fıtıl kullandım daha 4 gun once kestim. Merak etme bebisin iyidir ınslalah Allah nasip edecekse eder öyle düşün ben hep öyle diyorum ilk bebegım Rabbım sağlıklı bir şekilde verecekse nasıp etsin. Inslalah hayırlıca ilerler hamileliğin 🤗❤️

Maalesef benim ağrım da var, progestan iğne yaptım dün akşam ama şuan kahverengi ye döndü kanamam bilmiyorum bugun doktora gidecem ama umudum yok
Kahverengi olması içte daha önce kanamanın var olduğunu, ve onun şimdi dışarı çıktığını gösteriyormus.. içini ferah tut ama madem ağrın var doktora görünmeyi ihmal etme.. inşallah guzel haberler alırsın

İnşallah daha çncr
Gecmıs olsun canim bende 9. Haftada kanamam oldu amaa öyle böyle değil bacağımdan akıyordu düşük tehlikesi dediler progestan başladıksuan 20 haftalık olduk sukur bebegım iyi ama progestan iğne ve fıtıl kullandım daha 4 gun once kestim. Merak etme bebisin iyidir ınslalah Allah nasip edecekse eder öyle düşün ben hep öyle diyorum ilk bebegım Rabbım sağlıklı bir şekilde verecekse nasıp etsin. Inslalah hayırlıca ilerler hamileliğin 🤗
Amin inşallah çok korkuyorum umarım bebeğim beni bırakmaz

Kızlar daha önce bir kürtajım oldu 8 haftalıkken kalbi gelişmedi... Şimdi tekrar hamileyim ,dün 5 haftalık olduk ve ilk defa kese izi gördük. Ama bugun işten geldiğimde kahverengi leke vardı, sonra bir baktım açık pembe damla gibi kanama gelmiş, peçete tuttuğumda yine geldi.. Acile gittik doktor kesen normal dedi, progestan yazdı. Böyle bir durum yaşayan varmı çok korkuyorum
İçini ferah tut canım Allah sana bağışlasın,o haftalarda bendede pembe lekelenme ler oldu,doktorum normal dedi progestan kullandım ve hala kullanıyorum,seninkide geçer bir süre sonra inşallah😊

Benimde olmuştu hemde Saatte bi pet değiştirmiştim doktora gitmiştim ilaç vermişlerdi kanama duruyordu biraz iş yapınca evde tekrar başlıyordu iğne vermişlerdi devam ederse her ay yapılacak demişlerdi devam etmemişti çok şükür oğlum sağlıkla geldi 13 yaşında şimdi ☺️ Çok geçmiş olsun sizede rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Benimde olmuştu hemde Saatte bi pet değiştirmiştim doktora gitmiştim ilaç vermişlerdi kanama duruyordu biraz iş yapınca evde tekrar başlıyordu iğne vermişlerdi devam ederse her ay yapılacak demişlerdi devam etmemişti çok şükür oğlum sağlıkla geldi 13 yaşında şimdi ☺ Çok geçmiş olsun sizede rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Ay amin yaa bende bu mesajları yazmak istiyorum

Bende aynı durumu yaşıyorum. Seninle aynı gebelik haftamız. Doktor iğne ve fitil verdi damla şeklinde bazende beyaz akıntıyla karışık devam ediyor. Ağrı sızı hafif hafif bende de oluyor doktor normal kanaması olmayan gebelerde de oluyor dedi. Bak seninde kesede sıkıntı yokmuş. Benimde kese etrafında kanama görülmedi çok şükür doktor %80 düşmez herşey yolunda dedi. Forumda okuduklarıma göre 5-8 hafta arası bu durumu yaşayan çok kişi var. Güzel düşünelim güzel olsun herşey bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Bende aynı durumu yaşıyorum. Seninle aynı gebelik haftamız. Doktor iğne ve fitil verdi damla şeklinde bazende beyaz akıntıyla karışık devam ediyor. Ağrı sızı hafif hafif bende de oluyor doktor normal kanaması olmayan gebelerde de oluyor dedi. Bak seninde kesede sıkıntı yokmuş. Benimde kese etrafında kanama görülmedi çok şükür doktor %80 düşmez herşey yolunda dedi. Forumda okuduklarıma göre 5-8 hafta arası bu durumu yaşayan çok kişi var. Güzel düşünelim güzel olsun herşey bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Gerçekten mi ya, inşallah normaldir sıkıntı yoktur, sen kalp atımını duymaya nezaman gidecek sin, bana cuma gel demişti ama ben perşembe günü gidecem

Back
X