Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim betam en son 3031 çıktı ama kese görünmedi normal midir doktorum küçük nokta gibi birşey gördüğünü söyledi ama emin değil normal mi sizce ?
Göbekten yaptı hiç alttan bakmadı sadece küçük bir kabartı var dedi emin değilim kese mi değil mi diye dedi inşallah öyledir haftaya tekrar gitcem Salı gel dedi
Göbekten yaptı hiç alttan bakmadı sadece küçük bir kabartı var dedi emin değilim kese mi değil mi diye dedi inşallah öyledir haftaya tekrar gitcem Salı gel dedi
Biraz kilonuz varsa 3000 lerde kese gözükmez zaten karnınızdan baktıysa sadece.Ben 67 ile hamile kalmıştim doktor 6000 lerde iken ancak görülür demişti iki hamilelikte de doktorum en az 6000 olması lazım ki gözüksün erken gelme gözükmez demişti
Biraz kilonuz varsa 3000 lerde kese gözükmez zaten karnınızdan baktıysa sadece.Ben 67 ile hamile kalmıştim doktor 6000 lerde iken ancak görülür demişti iki hamilelikte de doktorum en az 6000 olması lazım ki gözüksün erken gelme gözükmez demişti
Ay içim rahatladı ama kilom yok maalesef 55 kiloyum ama 6000lerde gözükmesi gerekiyorsa o zaman görünmemesi normal ama doktorum böyle söylemediği için baya kafamı yordum