5.haftada kese var ama yolk sac kesesi yok.Normal mi?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
382
48
Arkadaşlar 16 ekim son adet tarihim, kan değerlerim düzenli artış gösteriyor bir sorun yok, doktor normal keseyi gördü, etrafı düzgün,güzel oluşmuş dedi. Fakat yolksac kesesi yoktu henüz. 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi.

Yolk sac kesesi tam 5.haftadayken yani adetin 35.gününde gözükmemesi normal mi? En geç ne zamana dek görülmezse normal olabilir?

Böyle birşey yaşayanınız var mı, 1 hafta sonra randevum var,çok endişeliyim.
Not: kanamam vs yok.

Teşekkür ederim, inşallah benimki de öyledir. Bana doktor vajinal bakmadı, karından baktı,bu da bir sebep olabilir mi görülmemesine?Belki daha erken safhadayım diye alttan bakmak istememiştir?

Teşekkür ederim, inşallah benimki de öyledir. Bana doktor vajinal bakmadı, karından baktı,bu da bir sebep olabilir mi görülmemesine?Belki daha erken safhadayım diye alttan bakmak istememiştir?
aynen bana da alttan bakmadılar ama kan testınde bes haftalık cıkmıstı haftaya gıttıgımde kendını gormustuk sonrakı hafta da kalp atıslarını...
o zaman arastırmıstım bende hatta doktora da sormustum
6haftada ancak olusur demıstı

6.haftadan once goremezsin telaslanma.
Bende karin usg ile 5+5te sadece kese (16.9mmdi boyutu) 6+4te de bebek ve kalp atisi direk gorulmustu. Suan 6.5aylik.
Kese boyutu 25mm olmadan karin usg ile bebek vs gorulemiyr benim bildigim.

Sağolun arkadaşlar ya içim rahatladı, şimdi 5+5'im 6+3 olacağım gün kontrolüm var bakalım.Allah'ım herkese kolaylıklar versin.

6.haftadan once goremezsin telaslanma.
Bende karin usg ile 5+5te sadece kese (16.9mmdi boyutu) 6+4te de bebek ve kalp atisi direk gorulmustu. Suan 6.5aylik.
Kese boyutu 25mm olmadan karin usg ile bebek vs gorulemiyr benim bildigim.

Benim de tam 5 haftalıkken,yani 5 gün önce kontrolde kese 16 mm demişti doktorum. Nette okuduğum kadarıyla rahim 20 mm olmadan karından ultrasonla , 10 mm olmadan da vajinal ultrasonda izlenemezmiş yolk sac kesesi.

Bende dün doktora gittim, SAT'a göre 6+2 yim. doktor keseyi ölçtü 15 mm dedi. şekli düzenli, rahim temiz, kanama falan görünmüyor dedi. Ama 5. haftadasın dedi. daha önce 3 düşüğüm olduğu için herşeyden korkar oldum. doktor iki kez 'inşallah bir dahaki sefere görürüz' deyince ondanda işkillendim. kesenin içinde nokta şeklinde bişey gördü. bu bebek olabilir dedi ama net konuşmadı. benim kafamı karıştıran ben 6+2 iken bana 5. haftadasın demesi. offff yine ümitsizlik çöktü üzerime. Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymayı, ve kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.. Şu son 1,5 senedir yaşadığım yıkımlardan sonra lütfen Allah'ım sen bu mutluluğu tekrar yaşat bana ve benim gibi isteyen kullarına...

Gec yumurtlamissindir cnm.

Canım mecbur bekleyeceksin, ben de daha görmedim 5 haftalıkken tam.

10 gün sonra gel dedi, merakla bekliyorum.Senin gibi bir sürü kadın var burada, endişelenme

Canım noolur cevap verir misin ne oldu sonra yılki bebegi gorebildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…