5 Haftalık Bebekte Uyku Sorunu

herseygizlisakli

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
137
29
298
38
İzmir
İyi pazarlar hanımlar,
5,5 haftalık bebeğimi, yaklaşık 2 haftadır uyku sorunu yaşıyor. önceleri gündüz bir şekilde uyuyordu ama artık oldukça zor dalıyor ya da hiç dalamıyor. Dalamadığı için de gerilip ağlıyor, ne yapayım bilemedim. Emziriyorum, yeri geliyor mama veriyorum ama uykuya sokamıyoruz. Arada bir kucakta birazcık dalsa da uyanıyor. Bu uyku sorununu nasıl aşıyorsunuz? Yıkıyoruz, yağlayıp masaj yapıyoruz ama hiç ilerleme kayıt edemedik. Dışarıda da hıçkıra hıçkıra ağladı eve dönüp meme verene kadar. Çaresiz kaldım.

aynı sorunu yasıyordukk. güzdüz hiç uyumayıp gece 5-6 saat uyanmadan uyuyordu. memede uyumasına izin vermeyin. ve 5.5 haftalık bebek için söylüyorum 1 saatten fazla uyanık kalmamasına özen gösterin. 1 saat uyanık kaldı diyelim uykuya hazırlayın ve uykuya geciş ritüeliniz olsun.

ek olarak gaz, bez vs gibi sorunları varsa önce onları ortadan kaldırmaya odaklanın

inanır mısınız tüm gün uyku ritüeli peşindeyiz ama asla uyumuyor. şimdi yine memede uyudu. zaten memeye artık kriz moduna girince alıyoruz, emmesi bitse de memeye dayanıp uyuyor

inanır mısınız tüm gün uyku ritüeli peşindeyiz ama asla uyumuyor. şimdi yine memede uyudu. zaten memeye artık kriz moduna girince alıyoruz, emmesi bitse de memeye dayanıp uyuyor
evet iste memede kısa kısa uyuduğu için uyumuyor. ben meme-uyku ilişkisini kestim bebeğimde. memede mayıştığında alıyorum memeden kucağımda pışpışlayarak uyutuyorum. sizden süt kokusu alabilir o yüzden müsaitse esiniz uyutsun. öyle öyle çözdük biz. su an günde 4 uyku uyuyor. ikisi en az 1.5 saat, ikisi yatım saat-bir saat arası uyuyor. bu sekilde gece uykuya dalması da kolaylaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…