5 haftalık gebeler burayaaaa

Nergisever

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
179
106
18
35
Kızlar slm ben 5 haftalık hamileyim yarın ilk dr kontrolüm var kesesini gören oldumu 5 haftalıkken ? Bide belim çok ağrıyor benim sizde yaşayan var mı ?

Benimde 5 haftalık cnm kuzenim 5 hfta 2 gunluk hamile benden öndeydi onunkini görmüş doktor benimde benim ağrıyor ystamiyirum

Selam:anneadayı:Bence normal bugün doktora sor daha iyi bilir. Ben de yarın gidicem doktora. Baş ağrılarım oluyor benimde onu sorucam

Selamm kızlar 5 demis arkadas ama ben 6+2yim kabul ederseniz :) 5+2 de keseyi karından gördük ctesi de bebegi ve kalp atıslarını duyacam Allahmmm insallahhhh.. Cok gerginim her an aklıma kötü kötü seyler geliyo ya bebrgime bisey olursa ya saglkszsa gibi :(

Kızlar slm ben 5 haftalık hamileyim yarın ilk dr kontrolüm var kesesini gören oldumu 5 haftalıkken ? Bide belim çok ağrıyor benim sizde yaşayan var mı ?
Ben 5+1 de görmüştüm canım.bel ağrıması falan bunlar çok normal şeyler.kesenin gorünmesi dollenmeye bağlı olarak herkeste farklılık gösteriyor.herkesi aynı günde görmez doktor yani.daha dur neler neler yaşayacaksın canım.allah sağlıklı doğum aşıp etsin hepimize :KK66:

Arkadaşlar ben 10 hafta 3 günlük hamileyim.belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor genelde.mide bulantisi olmadı bende ama doktor istahimin çok açılacağını söyledi ve öylede oldu.pis boğaz bir kadın oldum çıktım.hepimize sağlıklı doğumlar olsun.

Arkadaşlar ben 10 hafta 3 günlük hamileyim.belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor genelde.mide bulantisi olmadı bende ama doktor istahimin çok açılacağını söyledi ve öylede oldu.pis boğaz bir kadın oldum çıktım.hepimize sağlıklı doğumlar olsun.
Canm 6+2 7. Hafta mı oluyo?

Yani 6 haftalık demek bi yerde 7. Hafta 6+0 ile 6+6 arası yazıyodu da
Canım doktorlar her zaman ultrasona göre bakar.ilerde ne demek istediğimi anlarsın.8+3 ken gittin diyelim mesela.9.hafta özelliklerine baktığında bebegin boyutu olsun gramı olsun arasında fark vardır.yani bebeğin 8 hafta 3 günlüğe göredir.9 haftalığım göre değil. Ben şimdi 10 hafta 3 günlüğüm ultrasonda da aynı şekilde çıkıyor canım.doktora sor o anlatır bilmiyorum.anlatabildim.mi :anneadayı::silah:

Yani 6 haftalık demek bi yerde 7. Hafta 6+0 ile 6+6 arası yazıyodu da
Canım doktorlar her zaman ultrasona göre bakar.ilerde ne demek istediğimi anlarsın.8+3 ken gittin diyelim mesela.9.hafta özelliklerine baktığında bebegin boyutu olsun gramı olsun arasında fark vardır.yani bebeğin 8 hafta 3 günlüğe göredir.9 haftalığım göre değil. Ben şimdi 10 hafta 3 günlüğüm ultrasonda da aynı şekilde çıkıyor canım.doktora sor o anlatır bilmiyorum.anlatabildim.mi :anneadayı::silah:

Anladım canım Allah razı olsun

merhaba bende 5 haftalık hamileyim sanırım,

dün öğrendim gebe olduğumu kan değerleriniz nasıl arkadaşlar

Back
X