5 HAFTALIK GEBELIK AMINIYON SIVISI

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba arkadaslar ben 5 haftalik gebeyim biraz once su gibi bisey akti wc gittim geldim bidaha akti ben kanama aandim ama degil bu haftada bebegin kesesinde su olurmu ben 1 yil önce 24 haftada suyum bittigi icin erken dogum yaptim cok korktum suan

Sanmıyorum ve ilk defa duyuyorum 5 haftalıkken su kacirani.. akıntı bence

5.haftalik kesenin icindede su olurmus doktorumla konuştum yarin muayne olucam.. nasil anlatsam otururken sanki idrarimi yapiyormusum gibi 2 3 yemek kasigi bisey akti acikcasi ben kanama geliyor sandim wc gittim ama kanama yoktu sonra tekrar geldim oturdum dizlerimin ustune ayni pozisyonda tekrar 2 3 yemek kasigi gibi bisey akti.. Yarin kontorole gidicem umarim düşündüğüm sey degil

5.haftalik kesenin icindede su olurmus doktorumla konuştum yarin muayne olucam.. nasil anlatsam otururken sanki idrarimi yapiyormusum gibi 2 3 yemek kasigi bisey akti acikcasi ben kanama geliyor sandim wc gittim ama kanama yoktu sonra tekrar geldim oturdum dizlerimin ustune ayni pozisyonda tekrar 2 3 yemek kasigi gibi bisey akti.. Yarin kontorole gidicem umarim düşündüğüm sey degil
Gittiniz mi doktora? Her şey yolundadır umarım

Back
X