5 haftalik gebelik,gebelik kesesi,kese boyutu

asya soysal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
53
9
36
32
Kizlar merhaba 4 temmuz son regl tarihi 09.08.2022 de doktora gittim kese gozuktu kese boyu 8.5mm gebelik hesaplamayi bilen varmi acaba yardimci olur musunuz kese boyutu nasil hic bilmiyorum doktorda pek bisey demedi keseden sonra hcg istedi 2730 cikti 2 gun sonra 4740 cikti ve sagliksiz olabilir artis 5400 olmasi lazim dedi bilgisi olan yardimci olsun

Öncelikle beta gayet iyi öyle illa iki katı olması gerekmiyo doktor boşuna evhamlandırmış, haftası kese boyutuna göre belli olmaz benim kesem 7. Haftada görünmüştü herkesin farklı zamanda görünür. Bence ilk zamanlar çok böyle didikleyip stres yapmayın ilk haftalar geriden ilerden farklı değerler çok normal

Insallah cok tesekkur ederim . Kayip yasayinca insan evhamlaniyo ister istemez cok uzun zamandir bekliyoduk nasip oldu ama iste bu kez de doktor yok degerdi yok keseydi bilmiyorum ya kafam allak bullak oluyo

Insallah cok tesekkur ederim . Kayip yasayinca insan evhamlaniyo ister istemez cok uzun zamandir bekliyoduk nasip oldu ama iste bu kez de doktor yok degerdi yok keseydi bilmiyorum ya kafam allak bullak oluyo
Bence başka doktora geçin benim doktorum örn bir şey normalse bana asla ay şu düşük ay bu yüksek bu geriden geliyo diye detay vermez her şey yolunda der beni rahatlatır, burda ne doktorların aldır dediği bebekler sağlıkla doğdu doktor çok önemli, bir de tevekkül boyutu var işin ben hep Allah ne yazdıysa o ben önlemimi aliyim vitamini ilacı vs içiyim o zaten doğcaksa doğcaktır diye dua ede ede ilerledim umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız

Amin insallah

Hanımlar bugün doktora gittim. Kese var ama daha boş denildi. 10 gün sonra gel dedi. 5 hafta 6 gün. Sizce Daha erken mi bebeğin oluşması

Hanımlar bugün doktora gittim. Kese var ama daha boş denildi. 10 gün sonra gel dedi. 5 hafta 6 gün. Sizce Daha erken mi bebeğin oluşması
Canım 5+4te gittim sadece kesem vardı bu gün tekrar gittim tam 7+0 da kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür şuan için erken seninde biraz daha bekle görürsün inşallah

Canım 5+4te gittim sadece kesem vardı bu gün tekrar gittim tam 7+0 da kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür şuan için erken seninde biraz daha bekle görürsün inşallah
Allaha sukurler olsun kalp atisini da duydum hersey normal dedi doktorum ama stresim hic bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…