Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canım merak etmeMerhaba arkadaşlar 5 haftalık gebelik sizce kese normalmi
Bebeğin gözükmesi gerekmiyomu ?Normal canım merak etme
Hayır bebek çok çok fazla kücük olduğu için gözükmez diğer kontrolde gözüküyorBebeğin gözükmesi gerekmiyomu ?
Gayet normal güzel gözüküyor. Bebek şimdi gözükmez 7. Hafta da duyarsınız net bir şekilde inşallahMerhaba arkadaşlar 5 haftalık gebelik sizce kese normalmi
Kaç haftada gözükürHayır bebek çok çok fazla kücük olduğu için gözükmez diğer kontrolde gözüküyor
Teşekkür ederimGayet normal güzel gözüküyor. Bebek şimdi gözükmez 7. Hafta da duyarsınız net bir şekilde inşallah
Canım bende suan 6 hafta 5 günlük hamileyim ilk öğrendiğim de 2 hafta falan oldu galiba sadece kese gözüktü bu pazartesi günü doktora gittim 6 hafta 1 günlüksün demişti kalp atışını zorda olsa duyduk.korktum tabi o yüzden doktor daha çok yeni dedi yani endise etme daha sende cok yenisin 8.ci haftada kalp atışını alanlar var ben kalp atışını aldım ama bebek o kadar minikki kesenin icinde zor gözüküyo.sitres yapma dua et bebekte gözükür inşallahBebeğin gözükmesi gerekmiyomu ?
Öylemi ya benim de 5+3 kese 20 m gayet iyi dedi ama bebişi göremedik erkenmiCanım bende suan 6 hafta 5 günlük hamileyim ilk öğrendiğim de 2 hafta falan oldu galiba sadece kese gözüktü bu pazartesi günü doktora gittim 6 hafta 1 günlüksün demişti kalp atışını zorda olsa duyduk.korktum tabi o yüzden doktor daha çok yeni dedi yani endise etme daha sende cok yenisin 8.ci haftada kalp atışını alanlar var ben kalp atışını aldım ama bebek o kadar minikki kesenin icinde zor gözüküyo.sitres yapma dua et bebekte gözükür inşallah
Erken canım endiselenme inşallah ilerleyen haftalarda görürsün en güzel galiba 8.ci haftada duyulmaya basliyoÖylemi ya benim de 5+3 kese 20 m gayet iyi dedi ama bebişi göremedik erkenmi
Ay inşalah pazartesi tandevu verdi şnşşah gözükür bakalımErken canım endiselenme inşallah ilerleyen haftalarda görürsün en güzel galiba 8.ci haftada duyulmaya basliyo
Gördük bugun şükğrErken canım endiselenme inşallah ilerleyen haftalarda görürsün en güzel galiba 8.ci haftada duyulmaya basliyo
Ayyy çok sevindim canım rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallahGördük bugun şükğr![]()
Amin canımm amin cümlemizeAyyy çok sevindim canım rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah![]()