5 haftalık gebelık kesesı kaç mm olmalı

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
arkadaslar son reglı gunum 9 ocak yanı sata gore 5 haftalık hamıleyım bugun keseme baktı 7 mm haftasına göre kuçuk dedı sızlerın kaçtı acaba

canım sata göre farklı ultrason ölçümüne göre farklı haftada oluyorlar. mesela benim sata göre 8 haftalık ama ultrasona göre 7 haftalık.
dün 6+6 ve 9mm idi. doktor herşey normal dedi. senin neden küçük dedi anlamadım açıkçası:44::44:

ne bıleyım devlet hastanesının du esımede pek guven vermedı baya bı arastırdım kaç tane k.d doktoruna ulasıp sordum 7 mm gayet ıyı olması gereken dedı ıçım rahat şimdi çok şükür

canım ben 5+1 de gittiğimde keseyi normal ultrasonda görememişti hassas ultrasonda zar zor gördüğünde 5 mm di.

oyleymış evet bıkac dr sordum olması gereken deger bu zaten dedı ayrıca şimdi farkettım tıckerımdada 4 ıle 6 mm yazıyor bebışım buyuyor bence ıçımde hıç umıtsızlık yok

Merhaba arkadaşlar , bebekleriniz emınım sımdı cok tatlı kocaman olmuşlardır. bende suan 5 artı 0 gunluk hamıleyım ve kesem 8 mm cıktı cok endıse edıyorum sızce normalmı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…