5 haftalık gebelik kürtajla mı sonlandırlır yoksa??

happymummy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
93
1
36
İstanbul
arkadaşlar bişi merak ediyorum.biras tuhaf bi soru ama bu sornun cevabı benım için önemlii..5 haftalık düşük yapan kişiye kürtaj yapılıyo mu?lütfen cevap yazarmısnız??

arkadaşlar bişi merak ediyorum.biras tuhaf bi soru ama bu sornun cevabı benım için önemlii..5 haftalık düşük yapan kişiye kürtaj yapılıyo mu?lütfen cevap yazarmısnız??

cnm benim hesabıma göre 6 haftalık hamileydim.dr un hesabına göre 8 haftalık.kürtajla aldılar bebişimi.

içinde parça kaldıysa ewet! eğer düşük yaptıysan doktora görün parça falan kalmıssa alınması gerekir...

içinde parça kaldıysa ewet! eğer düşük yaptıysan doktora görün parça falan kalmıssa alınması gerekir...

Kimisine gerek kalmıyo kürtaja vücut kendi atıyo.5 hafta küçük gerek kalmayabilir.Ama mutlaka doktora görünmek gerek.İçeride parça kalmışsa kürtaj gerekli.

eğer düşük yaptıysan ultrasonla bakıyolar içinde parça kaldıysa kürtajla temizliyorlar kişiden kişiye değişiyor kimi kürtaj olmak zorunda kalıyor kimininde kürtaja ihtiyaç duyulmuyor buna doktor karar verir mutlaka doktora görünmelisin geçmiş olsun....

canım iyi akşamlar bişe sorca kürtaşda nekadar kalınıyo hastanede

benim tüm işlerimlerim 30 dkda bitti ve eve geldim.15 dk anestezi aldında kaldım ayılmam bayılmam vs.5 dkda kürtaj işlemi sürdü 10 dk da kendime geldim doktorum iyi hissediyorsan gidebilirsin demişti ve bende iyiydim ewe geldim adet sancısı wardı sadece onuda agrı kesiciyle durduruyorsun okadar...

burcuerdem;21606338]benim tüm işlerimlerim 30 dkda bitti ve eve geldim.15 dk anestezi aldında kaldım ayılmam bayılmam vs.5 dkda kürtaj işlemi sürdü 10 dk da kendime geldim doktorum iyi hissediyorsan gidebilirsin demişti ve bende iyiydim ewe geldim adet sancısı wardı sadece onuda agrı kesiciyle durduruyorsun okadar...

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…