Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bişi merak ediyorum.biras tuhaf bi soru ama bu sornun cevabı benım için önemlii..5 haftalık düşük yapan kişiye kürtaj yapılıyo mu?lütfen cevap yazarmısnız??
arkadaşlar bişi merak ediyorum.biras tuhaf bi soru ama bu sornun cevabı benım için önemlii..5 haftalık düşük yapan kişiye kürtaj yapılıyo mu?lütfen cevap yazarmısnız??
Kimisine gerek kalmıyo kürtaja vücut kendi atıyo.5 hafta küçük gerek kalmayabilir.Ama mutlaka doktora görünmek gerek.İçeride parça kalmışsa kürtaj gerekli.
eğer düşük yaptıysan ultrasonla bakıyolar içinde parça kaldıysa kürtajla temizliyorlar kişiden kişiye değişiyor kimi kürtaj olmak zorunda kalıyor kimininde kürtaja ihtiyaç duyulmuyor buna doktor karar verir mutlaka doktora görünmelisin geçmiş olsun....
canım 2 kez düşük yaptım ikiside 5 haftalıktı 1.kendi düştü 2.de kesesi düştüğü halde kürtaja aldıLAR sanırım parca kalmıştı içimde ama öyle aşırı kanamam olmadı hiçbizamn
benim tüm işlerimlerim 30 dkda bitti ve eve geldim.15 dk anestezi aldında kaldım ayılmam bayılmam vs.5 dkda kürtaj işlemi sürdü 10 dk da kendime geldim doktorum iyi hissediyorsan gidebilirsin demişti ve bende iyiydim ewe geldim adet sancısı wardı sadece onuda agrı kesiciyle durduruyorsun okadar...
burcuerdem;21606338]benim tüm işlerimlerim 30 dkda bitti ve eve geldim.15 dk anestezi aldında kaldım ayılmam bayılmam vs.5 dkda kürtaj işlemi sürdü 10 dk da kendime geldim doktorum iyi hissediyorsan gidebilirsin demişti ve bende iyiydim ewe geldim adet sancısı wardı sadece onuda agrı kesiciyle durduruyorsun okadar...