- Konu Sahibi Birefebirece
Cnm oncelikle soyle soylim doktor 100lerin ustune cikmadiginda ihtimal olarak degerlendiriyor 2 gun sonra tekrar yaptir degerinde artis varmı ona baktir bi ikincisi olarak da her deger ayni cikicak die birsey yok ben 2 dusuk yasadim 3. Hamileligim allah nasip ederse insallah bnm ilk hamileligimde adetim 4 gun gecmisti ve degerim 129 du ama bu gebeligimde adetime 3 gun kala 487lerde bi deger cikti yani her zaman deger yuksek cikcak die birsey yok gec döllenme die bir durum var muhtemelen öyle olmustur suan senin icin onemli olan degerlerini 2 gun sonra tekrar baktir ve duzenli artik varmi 2 kat ustu cikmasi gerekiyor 120 200 arasi bir deger cikmasi gerekiyor onemli olan o beta yuksekligi sdce bebegin buyuklugune gore az yada cok cikiyor ama betaya gorede hafta hesaplamasi yapilmaz aklina takilan bir sey olursa her konuda bilgimin yettigi kadar yardimci olablrm ozelden de mesaj atablrsin dilerim degerlerin guzel artar ve findigin seninledirArkadaslar konu üzerinden devam etmek istedim bende adetimi 1 gun gectikten sonra kan tahlili yaptırdım beta hcg 70.02 doktor pozitif ama var yada yok diyemem bir hafta sonra tekrar kan tahlili ver dedi sizce hamilelik varmidir ilk hamileligimde beta hcg 300 kusurlerdeydi ilk ogrendigimde bu yuzden biraz stres yapiyorum lutfen bilgi sahibi olan varsa yardımcı olurmusunuz