5 haftalık gebelik ve yolk sac

ecemozn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
161
47
18
30
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Ben 4-5 haftalık bir düşük yaptım kanama ile sonlanmıştı. Düşük yaptıktan sonra adet görmeden 50 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 🤲 ilk değerim 131 di iki gün sonra değerim 329. 10. Gün kontrole gittim kese görüldü. Kesenin boyutu 1.07 cm yazıyor. Yolk sac görünmeyince biraz endişelendim. Bu arada karından ultrasonda bakıldı. Doktorum bir şey demedi. 4 hafta sonra çağırdı

Eklentiler

• 34A9AFEF-2DA9-4A1B-95A6-1E7706C65829.webp
    34A9AFEF-2DA9-4A1B-95A6-1E7706C65829.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 630
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Ben 4-5 haftalık bir düşük yaptım kanama ile sonlanmıştı. Düşük yaptıktan sonra adet görmeden 50 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 🤲 ilk değerim 131 di iki gün sonra değerim 329. 10. Gün kontrole gittim kese görüldü. Kesenin boyutu 1.07 cm yazıyor. Yolk sac görünmeyince biraz endişelendim. Bu arada karından ultrasonda bakıldı. Doktorum bir şey demedi. 4 hafta sonra çağırdı
Yolk sac hemen görünmez. Bir hafta sonra gittiğinizde muhtemelen görünecektir. İlk haftalarda doktorlar bir bilemedin iki hafta sonra çağırırlar. Dördüncü haftada keseyi, beşinci haftada yolk saci ve yedinci haftada kalp atışlarını gördüm. Çünkü o haftalarda yolk sac görünür bebek gelişiyor dersiniz; iki hafta sonra gider kalp atışlarını dinlersiniz. Dört hafta bana çok uzun bir süre olarak geldi. Endişe etmeyin inşallah sizin için güzel olur🍀

Çok teşekkür ederim yorumunuz için amin inşallah ☺🤲 canım benim son adet tarihim de belli değil sanırım o yüzden bu kadar geç çağırdı düşükten sonra adet görmedim. Kese boyutuna göre beş haftalık olabilir ama gene de bebeği görünce ayarlayalım bunu dedi

Doktor bişey demediyse bişey yoktur şimdiden bu kadar kafaya takıp hamileliğinizi zehir etmeyin ben ilk öğrendiğimde yolk sacdan falan haberim dahi yoktu doktor ne derse ona uydum kese boyutundan falanda hiç anlamam doktorunuz bi sorun görmüyosa relax olun

Doktor bişey demediyse bişey yoktur şimdiden bu kadar kafaya takıp hamileliğinizi zehir etmeyin ben ilk öğrendiğimde yolk sacdan falan haberim dahi yoktu doktor ne derse ona uydum kese boyutundan falanda hiç anlamam doktorunuz bi sorun görmüyosa relax olun

Daha çok küçük görürsün canım değerin güzel

Bende de durum bu bana sorsan bu kesede bir şey yok ama doktor rapora yolk sac gözlemlendi yazdı kese altında da bir kıpırtı gördü ama net bir şey yok, haftaya cuma tekrar gideceğim. Benim de nisan başında bir kürtajım var çok endişeliyim :(

Eklentiler

• 5A771851-A9AC-45DA-9472-26659630609C.webp
    5A771851-A9AC-45DA-9472-26659630609C.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 442
Bende de durum bu bana sorsan bu kesede bir şey yok ama doktor rapora yolk sac gözlemlendi yazdı kese altında da bir kıpırtı gördü ama net bir şey yok, haftaya cuma tekrar gideceğim. Benim de nisan başında bir kürtajım var çok endişeliyim
Bende de durum bu bana sorsan bu kesede bir şey yok ama doktor rapora yolk sac gözlemlendi yazdı kese altında da bir kıpırtı gördü ama net bir şey yok, haftaya cuma tekrar gideceğim. Benim de nisan başında bir kürtajım var çok endişeliyim :KK43:
Vajinal mı baktı acaba? Allah’ın izniyle her şey çok güzel olacak düşük yaptığımız için ondan daha fazla endişe duyuyoruz sanırım bir de kese boyutunuz yaZıyor mu

Vajinal mı baktı acaba? Allah’ın izniyle her şey çok güzel olacak düşük yaptığımız için ondan daha fazla endişe duyuyoruz sanırım bir de kese boyutunuz yaZıyor mu
Evet vajinal ultrason baktı, kese boyutum 13 mm :) kalp atışlarının genelde 20mm civarında duyulduğunu söyledi cumayı bekliyorum işte, hem zaman geçsin istiyorum hem geçmesin. En ufak batmada kontrol ediyorum kanamam vs var mı diye çünkü geçen sefer kanamam başlamıştı kese bozulmaya başladığı için tam da bu haftalardaydı :(

Evet vajinal ultrason baktı, kese boyutum 13 mm :) kalp atışlarının genelde 20mm civarında duyulduğunu söyledi cumayı bekliyorum işte, hem zaman geçsin istiyorum hem geçmesin. En ufak batmada kontrol ediyorum kanamam vs var mı diye çünkü geçen sefer kanamam başlamıştı kese
Evet vajinal ultrason baktı, kese boyutum 13 mm :) kalp atışlarının genelde 20mm civarında duyulduğunu söyledi cumayı bekliyorum işte, hem zaman geçsin istiyorum hem geçmesin. En ufak batmada kontrol ediyorum kanamam vs var mı diye çünkü geçen sefer kanamam başlamıştı kese bozulmaya başladığı için tam da bu haftalardaydı :KK43:
Benim karından bakmıştı canım salı günü kontrolüm var birbirimize dua edelim 🤲

Bende bugün doktora gittim adet tarihime göre 5+3 yetim ama doktor keseye göre 7.+1 dedi henüz çok küçük 10 gün sonra gel bakalım dedi kalp atisina

Back
X