Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi atabilirsen sevinirim canimevet canım doktor baktı sadece hamılelık var dedı 1 cm gıbı de kese vardı ben hatta bebek sanmıstım.. 1 hafta sonra tekrar gel bebgı goruruz dedı bende gıttım ama bebek hala kucuktu 6+1 gozuktu kalp atısını da duyduk.. hıc doktor bos gebelık vs demedı cok erken demıstı kesenın ıcınde hıcbırsey yok yuvarlak bısey sadece 2. gıdısımde bebgın yanında o kucuk kesesı falan vardı hattta ılk ultrason resmını atyarım sana
bu arada karından
Bu keseyi ilk gordugunuzdeki resim mitel kamerasından net cıkmadı ama ordakı nokta gıbı olan 10 mm lık sey :) ne bebek var ne baska bırsey :) ama sımdı kocaman oldu :) cınsıyetıde ınsallah salı gunu ogrenırım
Bu keseyi ilk gordugunuzdeki resim mi
Ben yarin başka bi doktora daha mi gitsem acaba ultrason aleti daha iyi olanevet bu ılk kese resmı
Ben yarin başka bi doktora daha mi gitsem acaba ultrason aleti daha iyi olan
Zaten ozele gitmistimcanım ıcıne sınecekse ozel bır hastaneye gıt hemen bakarlar ama sen keseyı gormussun bebek ıcın cok erken o doktor da goremez bence cunku 6+5 te olmam gerekırken 6+1 dı bebegımı gordugum.. keseyı gorurusun doktor ıcını rahatlatır 1 hafta sonra gel der
Zaten ozele gitmistimama icim rahat etmedi. Daha pozitif bi doktorla konuşsam bana iyi gelecek. Ozel muayenehanesi olan ve ultrasonu iyi olan bi doktor arastircam simdi
Sen hangi sehirdesin canim?