5 haftalik gebelik

tel kamerasından net cıkmadı ama ordakı nokta gıbı olan 10 mm lık sey :) ne bebek var ne baska bırsey :) ama sımdı kocaman oldu :) cınsıyetıde ınsallah salı gunu ogrenırım

Eklentiler

• 20170414_214020.webp
    20170414_214020.webp
    7 KB · Görüntüleme: 67
bu da bır hafta sonrakı 5 mm kosedekı uzun sey :)

Eklentiler

• 20170414_214531.webp
    20170414_214531.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
evet canım doktor baktı sadece hamılelık var dedı 1 cm gıbı de kese vardı ben hatta bebek sanmıstım.. 1 hafta sonra tekrar gel bebgı goruruz dedı bende gıttım ama bebek hala kucuktu 6+1 gozuktu kalp atısını da duyduk.. hıc doktor bos gebelık vs demedı cok erken demıstı kesenın ıcınde hıcbırsey yok yuvarlak bısey sadece 2. gıdısımde bebgın yanında o kucuk kesesı falan vardı hattta ılk ultrason resmını atyarım sana

bu arada karından
Resmi atabilirsen sevinirim canim

Ben yarin başka bi doktora daha mi gitsem acaba ultrason aleti daha iyi olan

canım ıcıne sınecekse ozel bır hastaneye gıt hemen bakarlar ama sen keseyı gormussun bebek ıcın cok erken o doktor da goremez bence cunku 6+5 te olmam gerekırken 6+1 dı bebegımı gordugum.. keseyı gorurusun doktor ıcını rahatlatır 1 hafta sonra gel der

canım ıcıne sınecekse ozel bır hastaneye gıt hemen bakarlar ama sen keseyı gormussun bebek ıcın cok erken o doktor da goremez bence cunku 6+5 te olmam gerekırken 6+1 dı bebegımı gordugum.. keseyı gorurusun doktor ıcını rahatlatır 1 hafta sonra gel der
Zaten ozele gitmistim:KK48: ama icim rahat etmedi. Daha pozitif bi doktorla konuşsam bana iyi gelecek. Ozel muayenehanesi olan ve ultrasonu iyi olan bi doktor arastircam simdi
Sen hangi sehirdesin canim?

Zaten ozele gitmistim:KK48: ama icim rahat etmedi. Daha pozitif bi doktorla konuşsam bana iyi gelecek. Ozel muayenehanesi olan ve ultrasonu iyi olan bi doktor arastircam simdi
Sen hangi sehirdesin canim?

aynen canım ıcın rahatlar en azından burda bırsuru hamıleık konusu var ılk haftadan son haftaya kadar yazıyorlar neler olmus ordada okuyabılırsın vardır kım hangı tarıhte keseyı gordu bebgı gorrdu falan.. yarında doktor rahatlatır ıcını

Back
X