Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim insallahHaftaya gel kalp atışı duyalım dediğine göre normal haftaya belli olacak herşey yoksa size kese içi boş sağlıklı bir gebelik değil derdi sanırım . Demekki olabilen bir süreç yaşıyorsunuz . Siz içinizi ferah tutun hayırlı ve sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.
Canim cok tesekkur ederim. Icim rahatladi. Insallah benim de oyle olur. Mide bulantisi ne zaman basliyor peki?Zaten o haftalarda içi boş olucak tabi :)
7 haftalikken hem kalp hem bebeği gördüm ultrasonda silik gibiydi bebek düşün.
Zamanı var annesi stres yapma
6 haftalık başladı 14 haftaya kadar sürdü inş sizde olmaz ne yesem çıkıyorduCanim cok tesekkur ederim. Icim rahatladi. Insallah benim de oyle olur. Mide bulantisi ne zaman basliyor peki?
Doktor bana mide bulantisi bebegin canlilik belirtisi dedi. O yuzden biraz bulanti baslasa sevincem6 haftalık başladı 14 haftaya kadar sürdü inş sizde olmaz ne yesem çıkıyordu
Doktor bana mide bulantisi bebegin canlilik belirtisi dedi. O yuzden biraz bulanti baslasa sevincem![]()
Bilmiyorum canim.. Sanirim yakinda başka doktora gitcem. Insallah normaldir hersey.Her gebelikte bulantı olacak diye bişi yok ama nasıl canlilik belirtisi oluyormuş anlamadım ben
Canım hayırlı olsun bizde dua et.. peki hiç belirti olmadı mı hiç hissetmedin mi biraz anlatirmisin?Bilmiyorum canim.. Sanirim yakinda başka doktora gitcem. Insallah normaldir hersey.
Canim tesekkur ederim. Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insalahh.. Ben hicbi sey hissetmedim 5haftalik su an. Sadece arada karnima hafif agrilar giriyo cok kisa sureli. Reglim 1 hafta gecikti bugun tam. Senin de gecikti mi canim sen ne durumdasinCanım hayırlı olsun bizde dua et.. peki hiç belirti olmadı mı hiç hissetmedin mi biraz anlatirmisin?
birde regl in ne kadar gecikti
Normaldir annesi şimdi stres yapmamanın lazım sana tutunan bir bebek var vucudunu strese sokmaBilmiyorum canim.. Sanirim yakinda başka doktora gitcem. Insallah normaldir hersey.
Ya canim ne kadar iyi birisin senNormaldir annesi şimdi stres yapmamanın lazım sana tutunan bir bebek var vucudunu strese sokma
Ben regl i bekliyorum. . Basit kistim vardı onun içinde soğan kuru yapıyorum 15 günlük.Canim tesekkur ederim. Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insalahh.. Ben hicbi sey hissetmedim 5haftalik su an. Sadece arada karnima hafif agrilar giriyo cok kisa sureli. Reglim 1 hafta gecikti bugun tam. Senin de gecikti mi canim sen ne durumdasin
Canim insallah seninki de gorunur kontrolde.dua ederim tabi ki.icimizi ferah tutalimBenim 22 sinde kontrolüm var :) kese o zaman görünür sanırım bilmiyorum daha görünmedi kesemiz.geç döllenme demişti doktorum...bana da dua eder misin.kesemiz gözüksün
Agri altlarda hissediyorum genelde ama Adetten once hicbi sey yoktu. Kac gun kaldi adetine canim idrar testi yapabilirsin az kaldıysaBen regl i bekliyorum. . Basit kistim vardı onun içinde soğan kuru yapıyorum 15 günlük.
Regl olursam hormon testine gidicem bir süpriz olursa inş. .
Ağrı karnın altında mi oluyor yoksa bel tarafında göbek deliğinden yukarı flan mi
Ne kadar güzel histirAgri altlarda hissediyorum genelde ama Adetten once hicbi sey yoktu. Kac gun kaldi adetine canim idrar testi yapabilirsin az kaldıysa
Canim saolNe kadar güzel histirAllah sağlık sihhatle ilerletsin. .
İnan alışmış im artık hamile degilimdir deyip devam ediyorum regl e 17 gün flan var ama gec gelebilir yeni duzenlesti birde soğan kur etkisi olabilir erken de gelebilir yani akıl karışık bebeğim gel ya...![]()