Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal kuzum daha çok erken minnak ben 7 yada 8 haftaya yakındı gördüm diye hatırlıyorum stres yapma bir daha ne zaman gideceksin kontroleArkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ?
2 hafta sonraNormal kuzum daha çok erken minnak ben 7 yada 8 haftaya yakındı gördüm diye hatırlıyorum stres yapma bir daha ne zaman gideceksin kontrole
Normal 5. Haftada görünmeyebilir muhtemelen bir sonraki kontrolde görünür eğer gözükmezse vajinal usg ile görmek isteyebilirsiniz sağlıkla gelsin bebeğinizArkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ?
O zaman görürsün hayırlısıyla stres yapma zor ama sen yine yapmamaya çalış2 hafta sonra![]()
Aynen henüz erken daha çok küçük içinizi ferah tutun bir sonraki kontrolde bebeğinizle ve kalp atışıyla tanışacaksınız inşallahvajinal usg ile baktı ama bende henüz erken diye düşünüyorum
26 temmuzMerhaba son adet tarihiniz neydi acaba ?
Arkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ?
Benim de 27 Temmuz , 5 haftalığım bende.Dün vajinal ultrason ile baktı dr sadece keseyi gördü.Sabır gerektiren süreçler gerçekten …26 temmuz
Merhaba bende 5+2 de kese gördüm siz kalp atışını ne zaman duydunuz ?Ben de bugün gittim 5+2 kese var ama henüz bebek yoktu. Zaten görmeyi beklemiyoruz 10-15 gün sonra ancak görülür dedi o yüzden endişe etmemize gerek yok sanki.![]()
Cumartesi günü gittim ben o zaman 5+2'ydi. 16'sina randevu var Allah'ın izniyle o zaman duymayı bekliyoruz. 6+5 olmuş oluyor inşallah duyulur. Sizin şu an ne kadarlık siz duydunuz mu?Merhaba bende 5+2 de kese gördüm siz kalp atışını ne zaman duydunuz ?
Ben 6+2 de duydum , yarın benim de kontrolüm 8 haftalık hesaplarımıza göre ama normal şartlarda 7-8 de duyulur diyorlar erken mi oldu geç mi hesap yapmaktan kafam durdu ama sitede baktım 5+5 te 6+5 vs duyanda varmış ultrason cihazına göre değişiyormuş . İlk olduğu için her şeyi sorguluyor insan galibaCumartesi günü gittim ben o zaman 5+2'ydi. 16'sina randevu var Allah'ın izniyle o zaman duymayı bekliyoruz. 6+5 olmuş oluyor inşallah duyulur. Sizin şu an ne kadarlık siz duydunuz mu?
Çok iyi anlıyorum. Benim de ilk olacak inşallah. Didik didik her şeyi sorgular haldeyim ben de, şu ilk 3 ayı bi' atlatsak hepimiz, sonra hamileliğin keyfini çıkartcaz inşallahBen 6+2 de duydum , yarın benim de kontrolüm 8 haftalık hesaplarımıza göre ama normal şartlarda 7-8 de duyulur diyorlar erken mi oldu geç mi hesap yapmaktan kafam durdu ama sitede baktım 5+5 te 6+5 vs duyanda varmış ultrason cihazına göre değişiyormuş . İlk olduğu için her şeyi sorguluyor insan galiba
Sağlıkla gelsinler inşallah , sende hayırlısıyla kalp atışını duyarsın umarım mutlaka yaz buralar insan görünce mutlu oluyorÇok iyi anlıyorum. Benim de ilk olacak inşallah. Didik didik her şeyi sorgular haldeyim ben de, şu ilk 3 ayı bi' atlatsak hepimiz, sonra hamileliğin keyfini çıkartcaz inşallah![]()
Evet mutlaka yazacağım salı akşamı güzel haberi, bol bol dua edin nolurSağlıkla gelsinler inşallah , sende hayırlısıyla kalp atışını duyarsın umarım mutlaka yaz buralar insan görünce mutlu oluyor![]()
A aa bu arada geri kalan mesajları okurken gördüm bende tsh ilacı kullanıyorum , onu kullanmanda herhangi bi sakınca yok hatta muhakkak kullan çünkü değer çıkarsa bebek için daha sıkıntı mutlaka ayda bir kan ver değerine baktır. İlacı düzenli kullandığın sürece de korkma ben yüksek olduğu süre zarfında hamile kalamadım değer düşünce olduEvet mutlaka yazacağım salı akşamı güzel haberi, bol bol dua edin nolur![]()