5 haftalık gebelikte beta değeriniz kaçtı kızlar

Simdi baktim e nabizdan en son 4+5te betaya bakmışız 3740 çıkmış kese göründüğü kalp atışı alındığı için daha bakmamistik betaya

Simdi baktim e nabizdan en son 4+5te betaya bakmışız 3740 çıkmış kese göründüğü kalp atışı alındığı için daha bakmamistik betaya
4+5 de kalp atışı mı duyuldu canım bende haftaya kontrole gideceğim de merak ettim duyacak mıyız?

Netten bakinca 5haftalik beta değerine 20-7300 araliginda olmalıdır yaziyor

Yanlış yönlendirmek istemem ama önemli olan değerinin artışı diye biliyorum ben.
Benim ikiz bu arada ilk öğrendiğimde 516 idi 5 haftaya 6196 oldu, siz tekrarlayın Allah izniyle artar 2 katına inşallah. 🙏🏼
Allah bağışlasın inşallah ilk ögrendiginizde kaçıncı gündü adetiniz geçmiş miydi benim 14.gün adete iki gün kala 544 tü benimde ikiz olma ihtimali var mı acaba

Yanlış yönlendirmek istemem ama önemli olan değerinin artışı diye biliyorum ben.
Benim ikiz bu arada ilk öğrendiğimde 516 idi 5 haftaya 6196 oldu, siz tekrarlayın Allah izniyle artar 2 katına inşallah. 🙏🏼
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin ne zaman ilk kanı verdiniz ben 13. Günde adatime üç gün kala 330 aşılamanın 14.günü adetime iki gün kala 544 oldu ikiz olma ihtimali var mıdır yarın 18.günüm tekrar kan vereceğim

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin ne zaman ilk kanı verdiniz ben 13. Günde adatime üç gün kala 330 aşılamanın 14.günü adetime iki gün kala 544 oldu ikiz olma ihtimali var mıdır yarın 18.günüm tekrar kan vereceğim
Aminn, isteyen cümlemize inşallah 🤲
12. gün test verdim ben, doktor ikiz olabilir demişti.
2 günde bir değerin iki katına çıktığını düşünürsek sizin 10. gün 260 civarıymış.
Olabilir tabi bir ihtimal, istiyorsanız eğer inşallah ikizdir☺️

Back
X