- 17 Ağustos 2021
- 323
- 507
- 18
- 30
- Konu Sahibi DefneYaren
5 haftalık gebelikte beta hcg 24700 çıktı normal mi? Doktor çok küçük 9haftalik olamaz dedi ama 9haftalik degerinde. Böyle bir şey yaşayan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bu değerle keseyi görmüştüm.5 haftalık gebelikte beta hcg 24700 çıktı normal mi? Doktor çok küçük 9haftalik olamaz dedi ama 9haftalik degerinde. Böyle bir şey yaşayan var mi?
Kaç haftalıktı sizin bu degerde? Nasil ilerledi hamileliginiz?Normal bu değerle keseyi görmüştüm.
Benim öğrenmem direk keseye denk geldi. Malesef gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Ama sizinki sağlıcakla ilerlesin inşallahKaç haftalıktı sizin bu degerde? Nasil ilerledi hamileliginiz?
Amin inşallah. Allah size de en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acınızı unuttursunBenim öğrenmem direk keseye denk geldi. Malesef gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Ama sizinki sağlıcakla ilerlesin inşallah![]()
Gece gece hamile duası da aldım şükür amin inşallah ❤Amin inşallah. Allah size de en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acınızı unuttursunkaçıncı haftada kürtaj oldu
Ya öyle bir durum var veya başka sıkıntılı bir durum olabilir gibi geliyor. Şu vakitte kimseye söylemiyorum erken olduğu için. Etrafıma da danışamiyorum. 8. Haftada tekrar doktora gidecegiz bakalım o zaman anlaşıllacak inşallah ne olduğuAdetim gecikmişti 3 gün kadar kan testinde hcg 5700 lerde çıkmıştı.doktor 4 ya da 5 haftalık hamilelik demişti. Sizin İkiz ya da üçüz olmasın? Değer yüksekse çoğul gebelik olabilir.
Gerçi benim adetim 12 gün gecikmişti beta değerinin de iki günde bir yüzde 60 arttığını düşününce sizinkiyle kıyaslayinca normal oluyor galibaAdetim gecikmişti 3 gün kadar kan testinde hcg 5700 lerde çıkmıştı.doktor 4 ya da 5 haftalık hamilelik demişti. Sizin İkiz ya da üçüz olmasın? Değer yüksekse çoğul gebelik olabilir.
Canım benimde ilk baktığımda 1985 çıktı 5 gün sonra 6330 çıktı şuan tam 5 haftalık kesede göründü ama beta artışı strese soktu beni sence bir sorun varmıdır beta artışımdaBenimki 10 günlük gecikmede 6340 çıkmıştı 4 gün sonra 10000 e çıktı keseyi de bebeğide gördük çok şükür
sizinki ikiz olabilir bence![]()
Bildiğim kadarıyla artış az olunca problem oluyorCanım benimde ilk baktığımda 1985 çıktı 5 gün sonra 6330 çıktı şuan tam 5 haftalık kesede göründü ama beta artışı strese soktu beni sence bir sorun varmıdır beta artışımda![]()
Yok bana tam tersi az artmış geldi,Bildiğim kadarıyla artış az olunca problem oluyor
Sizinki çoğul gebelik olabilir.Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Kusura bakmayın ben sizi konu sahibiyle karıştırdımYok bana tam tersi az artmış geldi,
Değerin 2 günde 2 katı artması gerekmezmi ben test yaptıralı 5 gün oluyor. en az 7000 olmalıydı
evet çok şükür kesem görüdü bu pazartesi günü haftaya da kalp atışı duymak için gelmemi söylediKusura bakmayın ben sizi konu sahibiyle karıştırdım
Keseyi gördünüz mü ? Keseyi gördükten sonra betayı takip etmenize gerek yok.Benimde önce 6430 du 5 gün sonra 10 bin olmuştu banada az geliyordu ama keseyi görmüştük ve artık beta takibi yapmak gerekmediğini söylemişti doktor
Siz şuan kaç haftalıksınız hamilelk nasıl gidiyor.Kusura bakmayın ben sizi konu sahibiyle karıştırdım
Keseyi gördünüz mü ? Keseyi gördükten sonra betayı takip etmenize gerek yok.Benimde önce 6430 du 5 gün sonra 10 bin olmuştu banada az geliyordu ama keseyi görmüştük ve artık beta takibi yapmak gerekmediğini söylemişti doktor
Biz 9+1 olduk bugün.Mide bulantıları iştahsızlık serumlar derken 4 kilo verdim ama yavaş yavaş iyiye gidiyorumSiz şuan kaç haftalıksınız hamilelk nasıl gidiyor.