5 haftalık gebelikte kahverengi kırmızılı lekelenme...

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba arkadaşlar,
5+1 günlük hamileyim. İki gündür kahverengi lekelenmem vardı. Az evvel lavabodayken kırmızılı- kahverengili akıntı gördüm. Yoğun değildi ama lekelenme gibi de değildi. Keseyi gördük ama henüz kalp atışını duymadık. Bir hafta içerisinde kontrolümüz var ama dayanamadım size de sormak istedim. Düşük mü yapıyorum acaba? Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

2 gündür lekelenme devam ediyorsa dr nu ara yada acile git ihtiyacın dışında ayağa kalkma ama mutlaka hastaneye git ihmal etme

Bazen yerleşme kanaması da olabiliyor ama devam ediyor sa mutlaka en yakın hastaneye gidin. Düşükte olabilir

Ben 6 ya da 7. Haftaydı sanırım yaşadım kırmızı lekelenme. Doktorumu aradım, proluton iğne vurulmamı söylemişti hemen acile gidip oldum. Progestan kullanıyordum bir yandan. Sonra geçti bir daha da olmadı.
Doktorunuzu arayıp sorun siz de. Korkmayın.

Doktoruma mesaj attım. Müsait olduğunda bana dönüş yapacaktır Bir kez düşük olunca ister istemez aklımda o ihtimal hep var. İşime bakıyorum, elimden geldiğince kafama olumsuz düşünceler getirmemeye çalışıyorum ama yine de korkuyorum galiba. Doktorum bana da progestan verdi bugün almıştım ilacı. Gece yatmadan önce kullanayım diyordum ama geceye bırakmasam iyi olacak sanırım. İnşallah hayırlısı olsun

Vajinal fitil olarak kullanırsanız daha etkili olur. Hemen alın uzanın bence cevap gelene kadar. İnşallah bir şey olmayacak

Şuan aynı şeyleri bende yaşıyorum bir kere progeston 50 ml iğne vuruldum ama akıntı devam ediyor durumunuz nedir acaba düzeldinzmi

9. hafta itibariyle lekelenmem kesildi. Haftada bir pruloton iğne ve günde iki kez de progestan kullanıyorum. Doktorum : " Bu tarz lekelenmelerin sebebini özellikle erken dönemde bilemeyebiliyoruz. Önemli olan bebeğin kalp atışlarının devam etmesi ve gelişiminin devam ediyor oluşu." dedi. Yarın kontrolüm var. İnşallah her şey yolundadır:) Dilerim hepimiz sağlıkla, mutlulukla geçirelim bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…