5 haftalık Gebelikte kasık ağrısı

kavunicibaliikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
153
46
28
28
Merhaba 5+6 dayım bugün. Ancak kasıklarımda sürekli ağrı var bugün daha da coktu özellikle sol kasıgım acayip ağrıdı kramp şeklinde. İki gün önce ilk doktor kontrolümde hafif ağrı normal demişti ama bugün çok şiddetli olunca bir danismak istedim. Bunu yaşayan oldu mu hiç aranızda ?

bende 5+2 yim kontrolüm vardı bugün ağrılarım benimde var sol tarafımda sıvı kisti saptandı ama onun için de çok normal dedi ağrılarımın çok olmasını buna bağladı bebeğimin kesesi büyüdükçe küçülüyor kistler. Size de bakılmıştır detaylı diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Valla bana hiç detaylı bakılmadi pazartesi günü ilk kontrol için gittim 10 gün sonra diğer kontrolüm için başka doktora gidicem. Hiç umursamadı bile sadece ultrason ile baktı herşey yolunda şimdilik 10 gün sonra tekrar gel dedi yolladı sinir oldum

korkulacak bişey yoktur benim tüm gebeliklerimde hep kasık ağrım olurdu sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Bir şey çıktı mı sizde? Benim de ağrım vat korkuyorum cok

Bir şey çıktı mı sizde? Benim de ağrım vat korkuyorum cok
hiçbir şey yok çok şükür 21 haftalık olduk. başlarda kasık ağrısı olması çok normalmiş kanama olmadığı müddetçe. kanama falan olursa mutlaka doktorunuza söyleyin. benim şuan bile ara ara ağrılarım oluyor bunlar hamilelikte çok normal kafanıza takmayın

Evet bugün hiç yok herkes öyle dedi rahatladım bugün doktora gideceğim . İnşallah sağlıkla gelsin hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…