5 haftalık gebelikte şiddetli bacak ağrıları

Milamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
220
100
103
31
Hanımlar merhaba ben 5 haftalık hamileyim 3 hafta başlayan ve devam eden inanılmaz kalça ve ayak ağrılarım var sizce normal mi sizde de oldumu bildilendirirmisiniz acaba ayağa kalkamıyorum ciddi derecede ayaklarım ağrıyor vitaminlerine baktırdım sıkıntı çıkmadı daha önce öyle değildim aşırı enerjik asla yorulmak bilmeyen biriydim taki gebe kalana kadar

Merhaba, magnezyum bakıldı mı? Bacak ağrısı çoğunlukla ondan kaynaklanıyor diye biliyorum

Ayaklarım ve kalcam degil ama gebeligimin ilk trimester doneminde fena bacak agrilarim olmustu. Bacaklarimi koyacak yer bulamiyordum, yatarken yataga ters yatip ayaklarimi havaya dogru duvara dayiyordum :) sonradan gecti. Sizde de oluyor muydu bilmiyorum ama ben bazen regli dönemlerimde de bacak agrisi (huzursuz bacak sendromu) yasiyordum. Bunu arastirdigimda "rahim bağ dokularının rahim dışında da vucutta belirli yerlerde bulunduguna" dair bir yaziya denk gelmistim. Belki sizinkisi de ondan kaynaklidir.

Merhaba beim de o haftalar aynı şekilde kalça ağrım bacak ağrım çok olmuştu tutunuyor ya ondanmış meraklanmayın

Merhaba beim de o haftalar aynı şekilde kalça ağrım bacak ağrım çok olmuştu tutunuyor ya ondanmış meraklanmayın
Tek korkum böyle kalmak umarım geçer çok kötü bir durum

Benimde aynı şekilde bacaklarım çok kötü oturdum ağrıdan ağladım az yürüsem gelip atıyorum kendimi koltuğa geri kalkamıyorum basamiyom bacaklarım üstüne umarım geçer tek korkum böyle kalmak

Magnezyum eksikliği olabilir benimde kasık ağrım bacağıma vurdu biraz ama çok değil okdr takviyeye başladınız mı folik decavit gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…