5 haftalık gebeyim sol kasığım hafif hafif ağrıyor

Sbl123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
19
12
3
36
İyi akşamlar kızlar . 5 haftalık hamileyim. Daha kadın doğuma görünemedim . Hamileliğin 4.haftasında bel ve kasıklarım ağrıyodu ama 4 5 gündür ağrım yoktu . Bugün sol kasığımda gün boyu hafif ağrı vardı . Ağrı mı desem hafif dolu gibi sanki . Ayakta ve otururken hissettiriyo kendini ama uzanınca hissetmiyorum . Dış gebelikten korkuyorum bu tek taraflı kasık ağrısında bilginiz var mı acaba ?

Evet kan testi bir kez yaptım . Geçen hafta . 464.9 çıktı . Ama tekrarlamadım

Ayın 3 üne randevu aldım kadın doğumdan ama beklerken bu hafif ağrı şüphelendirdi biraz işte . Teşekkür ederim.

bildiğim kadarıyla dış gebelikte şiddetli ağrılar oluyor kasıkta karında. şiddetli değilse rahat olun 3 ocağa kadar umarım sağlıklıdır.
mide bulantılarınız başladı mı?

Şiddetli değil ağrılarım hafif çok şükür ki . Hayır henüz bulantım yok.

benim de cok hafif ve sürekli olmamak kaydıyla sağ tarafımda ağrılarım var. bazen kasık bazen rahim. sağ taraftaydı bu ay yumurtam, sağ tarafa yerleştiği içindir diye düşünüyorum ben de

Siz ne kadarlık gebesiniz ? Evet hafif ama sürekli bir şey var orda. Geçen hafta tüm rahim kasık ağrıyodu bu hafta sol kasık tek ‍♀️

5 haftalık canım. yeni öğrendim sayılır bende, doktora gitmekte acele etmek istemiyorum. aklıma ister istemez dış gebelik vs geliyor bende böyle rahatlatıyorum kendimi :)

Aynıymışız . Ben de hafta sonu öğrendim ve kese kalp atışı olsun öyle gideyim diyodum o yüzden bekledim aslında . Ben de bilenlerden ya da aynı şeyi yaşayıp düşünenlerden fikir almak istedim rahatlamak için . Teşekkürler

Aynıymışız . Ben de hafta sonu öğrendim ve kese kalp atışı olsun öyle gideyim diyodum o yüzden bekledim aslında . Ben de bilenlerden ya da aynı şeyi yaşayıp düşünenlerden fikir almak istedim rahatlamak için . Teşekkürler
bende bunu merak ediyorum konuyu takipteyim bilen birileri çıkarsa iyi olur :)
sen benden birkaç gün öndesin, tahmini doğum tarihin kaç gösteriyor?

Ben play store den bi program indirmiştim tahmini 31 Ağustos diyodu. Burda da öyle bir sistem varsa bilmiyorum . Daha çok yeniyim. Sürekli okuyordum ama yeni üye oldum

aramızda 6 gün var sen 6. haftana giriyorsun artık :) bak benim mesajımın altında takvim var ya “hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın” yazıyor. oraya tıkla adımları takip et anlrsın zaten :)

Hayırlı olsun ben de 5+2 yim benim de kasık ve rahim de iğne gibi batmalar oluyo bu dönemde aşırı olmadığı takdirde ağrı normaldir sanırım

Aşırı değil çok şükür ama gün boyu kendini hissettirince acaba mı dedim. Evet pozitif düşünelim her şey güzel olacak inşallah ben gelişmelerimi yazarım siz de yazarsanız sevinirim . Teşekkürler

Back
X