Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam anlayamadım. düşük dedikden sonra bende her şey gitti. kan yığıntısı var dedi qaliba. bilmiyorum ya. sadece ağlamak istiyorum. evdekilerde beni tamamen sıktı her şey üstümü üstüme geliyor. Sizin de hayırlı olsun. inşallah iyi haberlerini alırsınızNeden düşük tehlikesi var dedi ki size açıklamasını yaptı mı. Hayırlı olsun bu arada ama sakın kötü bişey düşünmeyin bence hep dua edin
Çok çok çok amiiiinnBen de salavat getirmeye başladım şu an bişey yok gibi inşallah hepimizin hakkımda hayırlısı olır ve hayırlısı da bebiklerimizi kucaklamaktır
korkma stres yapma yat dinlen canım. istirahat et bol bol. nasibi varsa seninle kalır. sağlıkla kucağımıza alalım insallah :)merhaba ben de 4+5günlük hamileyim. doktorum ayın 3ne çağırmışdı ben dayanamayıp bugun gittim. içim rahat diyildi. küçük kese vardı ama doktor düşük tehlikesi var dedi. öyle çok korkuyorumki sevincimi bile yaşayamıyorum.![]()
tam anlayamadım. düşük dedikden sonra bende her şey gitti. kan yığıntısı var dedi qaliba. bilmiyorum ya. sadece ağlamak istiyorum. evdekilerde beni tamamen sıktı her şey üstümü üstüme geliyor. Sizin de hayırlı olsun. inşallah iyi haberlerini alırsınızNeden düşük tehlikesi var dedi ki size açıklamasını yaptı mı. Hayırlı olsun bu arada ama sakın kötü bişey düşünmeyin bence hep dua edin
çok teşekkür ederim. stres yapmamak elde diyil inşallah iyi olur hepimiz için. sizde ilk hamilelikmikorkma stres yapma yat dinlen canım. istirahat et bol bol. nasibi varsa seninle kalır. sağlıkla kucağımıza alalım insallah :)
evet ilk gebelik benim de.çok teşekkür ederim. stres yapmamak elde diyil inşallah iyi olur hepimiz için. sizde ilk hamilelikmi
O zaman çok dikkat et kendine . Bilmiyorum doktorun ne önerdi ama uzan sürekli istersen öyle duymustum ben . İnşallah güzel atlatırsın bu dönemi . Aynen insan emin olup sevinemiyo bile .
ilaç filan yazdı ama inşallah iyi olur. gelecek hafta gidicem bakalımO zaman çok dikkat et kendine . Bilmiyorum doktorun ne önerdi ama uzan sürekli istersen öyle duymustum ben . İnşallah güzel atlatırsın bu dönemi . Aynen insan emin olup sevinemiyo bile .
Teşekkür ederim Herşeyi zaman gösterir siz içinizi ferah tutun. Doktora giderken mutlaka yanımda eşimle gittim hep çünkü herşeyi tam anlamadığım zamanlar oluyodu. Okadar haklısınız ki doktorun ağzından olumsuz bi kelime duyduktan sonra gerçekten de başka söylediği hiç bişeyi anlayamıyo insan. Benim başıma defalarca kez geldi çünkü. Siz kulaklarınızı kapatın dinlemeyin. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Allah iyi haberler almayı nasip etsin hepimizdtam anlayamadım. düşük dedikden sonra bende her şey gitti. kan yığıntısı var dedi qaliba. bilmiyorum ya. sadece ağlamak istiyorum. evdekilerde beni tamamen sıktı her şey üstümü üstüme geliyor. Sizin de hayırlı olsun. inşallah iyi haberlerini alırsınız
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebeyini. bende 2ci çoçuk. adete 1gün kala yaptirdim sadece 122 çıktıevet ilk gebelik benim de.
kan testi yaptırdınız mı? değerleriniz hangi gün kaç çıktı?
teşekkür ederim canım sağol.hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebeyini. bende 2ci çoçuk. adete 1gün kala yaptirdim sadece 122 çıktı
çok teşekkür ederim. yeni yıl hepimiz için düşerli olur inşallahTeşekkür ederim Herşeyi zaman gösterir siz içinizi ferah tutun. Doktora giderken mutlaka yanımda eşimle gittim hep çünkü herşeyi tam anlamadığım zamanlar oluyodu. Okadar haklısınız ki doktorun ağzından olumsuz bi kelime duyduktan sonra gerçekten de başka söylediği hiç bişeyi anlayamıyo insan. Benim başıma defalarca kez geldi çünkü. Siz kulaklarınızı kapatın dinlemeyin. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Allah iyi haberler almayı nasip etsin hepimizd
AMİN AMİNteşekkür ederim canım sağol.
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
İnşallah amiinnçok teşekkür ederim. yeni yıl hepimiz için düşerli olur inşallah
Biz ayniyizzz:))) inşallah sağ salim görürüz hepimiz bebislerimiziBen play store den bi program indirmiştim tahmini 31 Ağustos diyodu. Burda da öyle bir sistem varsa bilmiyorum . Daha çok yeniyim. Sürekli okuyordum ama yeni üye oldum
İnşallahBiz ayniyizzz:))) inşallah sağ salim görürüz hepimiz bebislerimizi