O omurhanm Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2023 7 0 1 30 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi omurhanm #1 Merhaba 5+2 gebeyim doktorum beta 1620 dedi haftasiyla uyumlu mu acaba çok heyecanlandım bu ilk gebeligim
Merhaba 5+2 gebeyim doktorum beta 1620 dedi haftasiyla uyumlu mu acaba çok heyecanlandım bu ilk gebeligim
O omurhanm Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2023 7 0 1 30 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi omurhanm #2 omurhanm .!.: Merhaba 5+2 gebeyim doktorum beta 1620 dedi haftasiyla uyumlu mu acaba çok heyecanlandım bu ilk gebeligim Genişletmek için tıkla... Doktorum keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışını dinleyebiliriz dedi
omurhanm .!.: Merhaba 5+2 gebeyim doktorum beta 1620 dedi haftasiyla uyumlu mu acaba çok heyecanlandım bu ilk gebeligim Genişletmek için tıkla... Doktorum keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışını dinleyebiliriz dedi
I isimsizzzbiriiii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2023 69 -6 3 23 4 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi omurhanm #3 omurhanm .!.: Doktorum keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışını dinleyebiliriz dedi Genişletmek için tıkla... Merhaba bende 5+2 deyim bugün keseyi gördüm 12 gün sonrasına randevu verdi kalp atışı için inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
omurhanm .!.: Doktorum keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışını dinleyebiliriz dedi Genişletmek için tıkla... Merhaba bende 5+2 deyim bugün keseyi gördüm 12 gün sonrasına randevu verdi kalp atışı için inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza