Doğuma Hazırlık 5 haftalık gebeyken lekelenme

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

krcssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
31
35
38
Merhaba kızlar,
5+3 hamileyim. Fakat şöyle bir sorun var lavaboya gittiğimde akıntım ile birlikte önce kahverengi leke gördüm . Daha sonra sabah uyandığımda çok ince çizgi halinde pembe kan gördüm. Biraz telaşlandım açıkçası. Sabah doktora gidecek kadar önemli bir durum mu bu? İlk hamileliğim olduğu için normal midir bilmiyorum .
Deneyimli arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ?
Çok teşekkür ediyorum herkese umarım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Doktora ne zaman gittiniz yeni olduysa arayın olmadı gidin ki düşük tehlikesine kadar giden bir durum Allah korusun ben en basından beri yasadım bu durumu.
12. Haftaya kadar lekelenme seklinde geçirdim progestan kullandım dikkat etmekte fayda var.

Ben olsam doktoruma ulaşırdim. En iyi sonucu doktor bilir hemde için rahat etmiş olur.

4. Ay yasadim sonrada düşük yaptım ihmal etme canım geçmiş olsun doktora git

Doktora Cuma günü gitmiştim o günde bi leke gelmişti sorun yok yerleşme kanamasıdır deyip Pazartesi gel keseye bakalım demişti. Pazartesi gittim keseyi gördü ultrason ile baktığı için sorun olsa söylerdi diye kendimi teselli ediyorum.çok teşekkür ederim cevapladığınız için
Yarın doktorumla iletişime geçmem en doğrusu sanırım

Benim 8 haftalıkken lekelenme degil bildiğin kanama seklinde olmaya basladı insan cok korkuyor agrım yoktu Düşük olunca cok agrı oluyormus tabi ben lekelenmeyi de ilk kez yasadım ilaca devam et düşerse de alırım demişti doktor.

Yani siz yine de söyleyin ki haberi olsun belki ilaç yazar geçmiş olsun Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

benimde hiç ağrım yok bide şuan akıntım normale döndü o yüzden hem telaşlandım hemde doktora söylenmeli mi diye tereddüt ettim . Çok teşekkürler cevabınız için

5。 hafta ip gibi gelen kandan sonra lekelenmelerim oldu ve artti 6。 haftada malesef kaybettimhic ihmal etme derim

Bende beş hafta dört günlük Ken oldu progestaran içtim geçti darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…