Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasik agrilarin var mi ya da var miydi?
bi de kan tahlilinde beta degerin kacti.
Ben bugün itibariyle 5 hafta 2 günlük hamileyim sizde gelin beraber paylaşalım bu güzelliği..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
anladım canım gittiğin zaman yazarmısın kalp atışlarını falan duydunmu?once bazi testler yaptirmam gerekti, sonuclarimi ptesi aksamustu alicam insaallah sonra doktoruma gidicem o da bir jinekologa yonlendirecek kismetse.
turkiyede yasamiyorum. kafana estigi gibi jinekologa ya da baska bir doktora gidemiyorsun malesef...
benimki de 12 eyluldu. 4 gun aramiz var kaydirigubbakcemile5
canım benim 16 eylüldü senden önceyim yani sen nası 6 haftalık oluyorsun?bulantı var bende ara ara...canım benim adet tarihim 19 eylül eylülü 6 haftalık hamileyim ..siz de ne gibi değişiklikler var ben de bulantı falan ytok..
duyamadık canım bugün bişide göremedik kesede daha 1 hafta sonra tekrar çağırdı..hm ne guzel hihoyyyt
ben de yok bulanti. zaten herkeste oluyormus.
kalp atislarini duydunuz mu?
anladım canım gittiğin zaman yazarmısın kalp atışlarını falan duydunmu?
canım benim 16 eylüldü senden önceyim yani sen nası 6 haftalık oluyorsun?bulantı var bende ara ara...
duyamadık canım bugün bişide göremedik kesede daha 1 hafta sonra tekrar çağırdı..