5 haftalık hamile olanlar buuraya....

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
42
Ankara
Ben bugün itibariyle 5 hafta 2 günlük hamileyim sizde gelin beraber paylaşalım bu güzelliği..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayy ne guzel zemuszemus
bebegini kucagina alirsin hayirlisiyla insaallah...
ne zaman ogrendin hamile oldugunu?

10 gün önce öğrendim canım benim saolasın..

kasik agrilarin var mi ya da var miydi?
bi de kan tahlilinde beta degerin kacti.

Baş dönmem ve bulantım vardı canım anlamıştım zaten.Kasıklarımda batma belimde ağrı var.Ben kan tahlili yaptırmadım idrar testi yaptım.Ve sonra ultrasonda kesemi gördüm yarın doktora gideceğim.İnşallah kalp atışlarınıda duyarım canım.

benim de kasiklarimda agri oluyor. ben daha doktora gitmedim ne kadarlik oldugunu tam bilmiyorum. senin beta degerlerinle kiyaslayacaktim.
4-5 hafta muhtemelen ama...
hayirlisi olsun bakalim yarin doktor ne diyecek...

Son adet tarihim 16 eylül canım sen neden gitmedin daha?

once bazi testler yaptirmam gerekti, sonuclarimi ptesi aksamustu alicam insaallah sonra doktoruma gidicem o da bir jinekologa yonlendirecek kismetse.
turkiyede yasamiyorum. kafana estigi gibi jinekologa ya da baska bir doktora gidemiyorsun malesef...
benimki de 12 eyluldu. 4 gun aramiz var kaydirigubbakcemile5

hm ne guzel hihoyyyt
ben de yok bulanti. zaten herkeste oluyormus.
kalp atislarini duydunuz mu?

once bazi testler yaptirmam gerekti, sonuclarimi ptesi aksamustu alicam insaallah sonra doktoruma gidicem o da bir jinekologa yonlendirecek kismetse.
turkiyede yasamiyorum. kafana estigi gibi jinekologa ya da baska bir doktora gidemiyorsun malesef...
benimki de 12 eyluldu. 4 gun aramiz var kaydirigubbakcemile5
anladım canım gittiğin zaman yazarmısın kalp atışlarını falan duydunmu?
canım benim adet tarihim 19 eylül eylülü 6 haftalık hamileyim ..siz de ne gibi değişiklikler var ben de bulantı falan ytok..
canım benim 16 eylüldü senden önceyim yani sen nası 6 haftalık oluyorsun?bulantı var bende ara ara...
hm ne guzel hihoyyyt
ben de yok bulanti. zaten herkeste oluyormus.
kalp atislarini duydunuz mu?
duyamadık canım bugün bişide göremedik kesede daha 1 hafta sonra tekrar çağırdı..

anladım canım gittiğin zaman yazarmısın kalp atışlarını falan duydunmu?

canım benim 16 eylüldü senden önceyim yani sen nası 6 haftalık oluyorsun?bulantı var bende ara ara...

duyamadık canım bugün bişide göremedik kesede daha 1 hafta sonra tekrar çağırdı..

canım adetin birinci gününden itibaren sayıyosun bugün ayın 25 i 37.gün oluyo o da 6+2 oluyo..sen nasıl hesaplıyosun?ben de bi iki gün önce vardı şimdi hiç bişiy yok ben de evham yaptım bişey mi oldu niye birden bulantım kesildi diye

ben de hesapladim internetten 6 hafta cikti dun. ama doktorlarin yaptigi hesaplama biraz sacma geliyor bana.
bak 6 haftalikken normalde kalp atislarini da duymak lazim kendisini de gormek lazim. ama duyulmamis. cunku 6 haftalik degil aslinda. adet tarihinin ilk gunu direk dollenme olmuyor ki 6 haftalik olsun. yumurtlama gununden iki uc gun sonra dollenme oluyor. dollenme oldugundan itibaren hamilesin demektir.
yani kendi hesabima gore 4. hafta anca bitti. ama hesaplayici 6 hafta diyor bu gun 6 arti 1.
yani sadece adetin ilk gununun 1. gun olarak sayilmasi cok sacma geliyor.

yazarim ins. insaallah duyarim. yerimseniben
kismetse carsamba gunu sabahleyin kendi doktoruma gidicem anca o zaman o beni bir jinekologa yonlendirecek. ondan da randevu alcam bekle anam bekle...
daha uzun is yani :bbo:

slm naber nasıl gidiyo senin ne kadar oldu arkadaşın dediği ile aslında benim dediğim aynı yanı 5 haftayı doldurup 6. haftadan gün aldık..

valla canim dedigim gibi hesaplayicilara gore 6 arti 1 ama; bence o kadar degil. yani ben 7 haftadan 1 gun almis oluyormusum ama o kadar degil kesin.

kızlar ben de sata göre 5+5
kesenizi gördünüz mü sanırım benim geç döllenme oldu acaba yarın görebilirmiyiz yarın keseyi

normalde gorursun insaallah. ben ilk bebegimi kaybettigimde 5 arti 5 bile degildim ama kese gorunmustu.
ama herkesinki farkli olabilir tabii.

Back
X