5 haftalık hamileler buraya

Bernaistanbul

❤️🌿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.082
657
123
36
İlk trimester hamişler.
  • Gebeliğin birinci trimesteri ilk üç aylık süredir. Destek grubu oluşturduk. Sizde katılmak isterseniz,sevinirim..
  • Ne kadar çok destek, bir okadar güç demektir.
İkinci Trimester Hamişler:
  • Gebeliğin ikinci trimesteri 14.-26. haftalar arasında geçen zaman dilimidir. İkinci trimester gebeliğin tam ortasını da kapsayan zorlu sürecin bir parçasıdır. Gebeliğin ikinci trimesteri artık kan testlerinin daha aza indiği, sadece bebeğin gelişiminin devam ettiği, gebelikle ilgili kaygıların daha aza indiği bir dönemdir.
  • İlk trimesterdeki acaba gebe miyim, kese göründü mü, kalp atışı duyuldu mu, bebeğim normal mi sorularının artık sorulmadığı bunların yerine bebeğim kaç kilo oldu, ben kaç kilo oldum, ultrasondaki fotoğrafında kime benziyor, iç organları beyin dokusu tam olarak gelişti mi, ismi ne olmalı, cinsiyeti ne gibi soruların sorulduğu aylardır.
  • Bu ikinci üç ayda bebeğin de büyümesiyle gebelik fiziksel olarak kendini daha çok göstermektedir. Anne adayı kilo almış, karnı belirginleşmiş, bebeğinin cinsiyeti öğrenilmiş, yavaş yavaş bebek için hazırlıklar yapılmaya başlanmıştır.

3. Trimestera geldiğimiz zaman yazacam sizlere.

Son düzenleme:
Son adet tarıhınız nedır bende keseyı gordum Pazartesi tekrar gıdıcem doktorum bebegı goruruz ama kalp atısı daha olmaz dıyor halbuki 6+5 oldum
Canım 6+3 bende çok yakınız. Som adetim 24 ekimdi. Doktor 7.hafta duyarız inşallah dedi çağırdı , 12 aralıkta gideceğim nasipse 💜

Benım son adet 21 ekım bayagı yakınmısız☺️12 aralıkda kac oluyorsun bu arada ben tam anlamıyorum 6+6 olucam Pazartesi 7 haftalıkmı oluyorum ben doktorum erken dıyor ama 6. Haftada duymus burda ınsanların genelı ben stres olmayayım dıyemı oyle dıyor acaba
Canım 6+3 bende çok yakınız. Som adetim 24 ekimdi. Doktor 7.hafta duyarız inşallah dedi çağırdı , 12 aralıkta gideceğim nasipse 💜

Benım son adet 21 ekım bayagı yakınmısız☺12 aralıkda kac oluyorsun bu arada ben tam anlamıyorum 6+6 olucam Pazartesi 7 haftalıkmı oluyorum ben doktorum erken dıyor ama 6. Haftada duymus burda ınsanların genelı ben stres olmayayım dıyemı oyle dıyor acaba
23 aralılta tam 7 haftalık olacak canım. Evham yapma hiç Allahın izniyle duyarsın :) bana da deneyeceğiz duymayı dedi zaten 🤭 bi uygulama var canım ordan takip ediyorum ben, site isim verirsem reklam algılayabilir. Özel mesajla yazıyorum uygulama adını sana

Aramızda üc gun var ben sende uc gun once gıdıyorum hemen hemen aynı gunlerde gıtmıs oluyoruz ınsallah bı mucıze olurda rhaat rahat duyarız kalp seslerını cıdden evhamlıyım doktorum aslında 11 aralıkda cagarmısdı evham yapıyorum dıye 9 aralıkga cektı kontrolumu ınsallah bebek bekleyen herkez sagsaglım kucagına alır yavrusunu🤲🏻
23 aralılta tam 7 haftalık olacak canım. Evham yapma hiç Allahın izniyle duyarsın :) bana da deneyeceğiz duymayı dedi zaten 🤭 bi uygulama var canım ordan takip ediyorum ben, site isim verirsem reklam algılayabilir. Özel mesajla yazıyorum uygulama adını sana

Aramızda üc gun var ben sende uc gun once gıdıyorum hemen hemen aynı gunlerde gıtmıs oluyoruz ınsallah bı mucıze olurda rhaat rahat duyarız kalp seslerını cıdden evhamlıyım doktorum aslında 11 aralıkda cagarmısdı evham yapıyorum dıye 9 aralıkga cektı kontrolumu ınsallah bebek bekleyen herkez sagsaglım kucagına alır yavrusunu🤲🏻
Amin canım. Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın. Tüm bekleyen bebeciklerimiz de sağlığıyla doğsun inşallah. Evet arka arkaya bizim muayeneler. Hayırlısı Allahtan bakalım haberleşelim mutlaka duyunca :)

İnsallah guzel haberler yazarız 🤲🏻☺️🥰
Amin canım. Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın. Tüm bekleyen bebeciklerimiz de sağlığıyla doğsun inşallah. Evet arka arkaya bizim muayeneler. Hayırlısı Allahtan bakalım haberleşelim mutlaka duyunca :)

Back
X