- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
- #1.541
Erken doğum yapma endişesi icinde uyuyamiyorum bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunBen dün biraz fenalastim. Başım döndü.
Bu sabah açlık tokluk şekerine baKtirdim ve tam kan sayımı yapıldı.
Açlık sekerim birkaç değer düşük, tokluk sekerim normal. Ama tam kan sayiminda düşük olan her şey kansızlığa işaret.
Allah büyüktür. Kötüyü düşünme. Her şey iyi gidecem ve bebeklerimizi kucağımiza alacağız inşallah.Benimde seker yükleme testim normal cikti ama suyunun fazla olması beni çok korkutuyor
Bende 7 haftalık hamileyim:))İlk trimester hamişler.
İkinci Trimester Hamişler:
- Gebeliğin birinci trimesteri ilk üç aylık süredir. Destek grubu oluşturduk. Sizde katılmak isterseniz,sevinirim..
- Ne kadar çok destek, bir okadar güç demektir.
- Gebeliğin ikinci trimesteri 14.-26. haftalar arasında geçen zaman dilimidir. İkinci trimester gebeliğin tam ortasını da kapsayan zorlu sürecin bir parçasıdır. Gebeliğin ikinci trimesteri artık kan testlerinin daha aza indiği, sadece bebeğin gelişiminin devam ettiği, gebelikle ilgili kaygıların daha aza indiği bir dönemdir.
- İlk trimesterdeki acaba gebe miyim, kese göründü mü, kalp atışı duyuldu mu, bebeğim normal mi sorularının artık sorulmadığı bunların yerine bebeğim kaç kilo oldu, ben kaç kilo oldum, ultrasondaki fotoğrafında kime benziyor, iç organları beyin dokusu tam olarak gelişti mi, ismi ne olmalı, cinsiyeti ne gibi soruların sorulduğu aylardır.
- Bu ikinci üç ayda bebeğin de büyümesiyle gebelik fiziksel olarak kendini daha çok göstermektedir. Anne adayı kilo almış, karnı belirginleşmiş, bebeğinin cinsiyeti öğrenilmiş, yavaş yavaş bebek için hazırlıklar yapılmaya başlanmıştır.
3. Trimestera geldiğimiz zaman yazacam sizlere.
Maşallah hayirli olsun saglikli bir hamilelik geçirirsiniz insallaahhhBende 7 haftalık hamileyim:))
Teşekkür ederim inşallahMaşallah hayirli olsun saglikli bir hamilelik geçirirsiniz insallaahhh![]()
Amin.insallahhh yavrummmAllah büyüktür. Kötüyü düşünme. Her şey iyi gidecem ve bebeklerimizi kucağımiza alacağız inşallah.
Hayırlı olsun canım sağlıklı ve bi okadar rahat gebelik dönemi geçirirsin İnşBende 7 haftalık hamileyim:))
Sağol canım benim inşallah hepimiz herkesHayırlı olsun canım sağlıklı ve bi okadar rahat gebelik dönemi geçirirsin İnş ❤
Merhaba merhababenimde bir dusugum var canim 5.haftada gelisimi durdugu icin ultrasonda zor goruluodu devlette goremediler bos gebelik dediler ozelde vajinal ultrasonla tam teshis konuldu.gordum hatta.simdi dusuk yaptigim zamanla ayni haftadaym yasadigim stresi sen dusunzor bir surec Allah yardimcimiz olsun.onlari bize bagislasin insallah
Benim ağrım yok allaha şukur bol bol istirahat ediyorumMerhaba kizlar nasilsiniz ..Acaba regl sancisi yaşayan var mi
Ya bnm bebegimin suyu fazla arada regl sancılarım oluyor dr erken doğum olabilir dediBenim ağrım yok allaha şukur bol bol istirahat ediyorum ❤
Tahmini doğum tarihi verdi miYa bnm bebegimin suyu fazla arada regl sancılarım oluyor dr erken doğum olabilir dedi
Yok yavrumTahmini doğum tarihi verdi mi