Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maleseff,hatta ilgilenmedi bile.Doktorunuz nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatmıştır.
Extra yapmanız gereken bişi yokMerhabalar 5 haftalık hamilelikte dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Ilk gebeliğim![]()
Haftaya özel hastanede devam edicem kontrollere,gebelige emin olmak için devlete gitmiştim ama doğumdan çıktı ve doluluk olduğu icin herkesi yolladı,ultrasyonla bebeğe bakim 8mm 5 haftalık deyip elime kagit tutusturup yolladı.Extra yapmanız gereken bişi yok
Farklı dr seçip onun dediklerine dikkat edebilirsin.
Her kadının gebeliği farklı ilerliyor
Folik asit kullanın dr vermiştir umarım sakatat ürünleri yasak nette de bilgi var kitaplardan da bilgi alabilirsin![]()
Arkadaşım ozele gitmis vitamininden ultrason fotoğrafına boyundan kilosuna kadar ölcmusler, kizin kan tahlilleri yapıp ona göre ilaçlar yazmışlar,benim doktorum 1 folik asit birde b12 yazip yolladı. Cok anlamsiz.Haftaya özel hastanede devam edicem kontrollere,gebelige emin olmak için devlete gitmiştim ama doğumdan çıktı ve doluluk olduğu icin herkesi yolladı,ultrasyonla bebeğe bakim 8mm 5 haftalık deyip elime kagit tutusturup yolladı.
Yapacaginiz bir sy yok zaten. Takip ettireceksiniz. Memnun kalmadiysaniz baska hekime gidin.Maleseff,hatta ilgilenmedi bile.
İlk zmn yapılan tahliller varArkadaşım ozele gitmis vitamininden ultrason fotoğrafına boyundan kilosuna kadar ölcmusler, kizin kan tahlilleri yapıp ona göre ilaçlar yazmışlar,benim doktorum 1 folik asit birde b12 yazip yolladı. Cok anlamsiz.
Merhaba bende so adetime gore 5+3 üm daha doktora gitmedim kan verdim 3 kere değerlerim güxel yükseldi Perşembe devlet hastanesinden randevu aldım ultrason için folik asit içiyorum düzenli fazla zararlı yicek içecek tüketmemeye çalışıyorum ve ev işlerimi yapıyorum yatmıyorum bütün gün tutunmayan cocuk zaten yatsakta 7-24 tutunmuyor hatta hamile olduğumu bilemdim ankaradan izmire izmirden ankaraya gittim geldim ucakla girmedigim orda cihaz kalmadı sonra bildiginiz araba tekere tasıdım 4. Kattan assagıya kıslık yazlık değiştirttim tekerleri cıkan tekerleri tekrar 4.kata tasıdım falan yani bilmiyorum ben iyi düşünüyorum hep doktorlarında bazıları bu yonde düsünüyor yiyecek ekmegi olana ne yapsan dogar allahın izniyleMerhabalar 5 haftalık hamilelikte dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Ilk gebeliğim![]()
Amin ikimiz icinde gec gördüm ama 6ya girdik naptiniz gittinizmi doktora baktilarmi bebeğeMerhaba bende so adetime gore 5+3 üm daha doktora gitmedim kan verdim 3 kere değerlerim güxel yükseldi Perşembe devlet hastanesinden randevu aldım ultrason için folik asit içiyorum düzenli fazla zararlı yicek içecek tüketmemeye çalışıyorum ve ev işlerimi yapıyorum yatmıyorum bütün gün tutunmayan cocuk zaten yatsakta 7-24 tutunmuyor hatta hamile olduğumu bilemdim ankaradan izmire izmirden ankaraya gittim geldim ucakla girmedigim orda cihaz kalmadı sonra bildiginiz araba tekere tasıdım 4. Kattan assagıya kıslık yazlık değiştirttim tekerleri cıkan tekerleri tekrar 4.kata tasıdım falan yani bilmiyorum ben iyi düşünüyorum hep doktorlarında bazıları bu yonde düsünüyor yiyecek ekmegi olana ne yapsan dogar allahın izniyle
Yarın ilk defa ultrason a gidicem ona göre hareket edicem bakalımAmin ikimiz icinde gec gördüm ama 6ya girdik naptiniz gittinizmi doktora baktilarmi bebeğe