Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferin 8.gunu kan verdim 17 çıktı szce nasıl degerim doktorum bugünde vermemi söyledi ama 2gunde 1 verilmiyomu kanMerhaba canım benimde 5. Haftada böyle kanamam olmuştu
Burda çogu tüp bebek topiklerini okursan görürsün 5. Haftada birçok kişinin başına gelen bir durum
Hastaneye git keseyi görünce rahatlarsın inşallah
Merhaba canım benimde 5. Haftada böyle kanamam olmuştu
Burda çogu tüp bebek topiklerini okursan görürsün 5. Haftada birçok kişinin başına gelen bir durum
Hastaneye git keseyi görünce rahatlarsın inşalilk kan ne zaman vermistinz
Canım hiç bilmiyorum bence sen doktorunu dinle bugünde ver sonuçta hergün yükselen bir deger buTransferin 8.gunu kan verdim 17 çıktı szce nasıl degerim doktorum bugünde vermemi söyledi ama 2gunde 1 verilmiyomu kan
24saat dolmadan tam yükselmez diye korktum açıkçası değerinde bana göre düşük ciktgi için ilk kan sonucu tedegin oldum aslndaCanım hiç bilmiyorum bence sen doktorunu dinle bugünde ver sonuçta hergün yükselen bir deger bu
Siz kanci gün verdnz testiCanım hiç bilmiyorum bence sen doktorunu dinle bugünde ver sonuçta hergün yükselen bir deger bu
Kaçıncı gün embriyosu sizinkiSiz kanci gün verdnz testi
Evt. Bnm 5.gun ebryo. 10.gun kcti sznkiKaçıncı gün embriyosu sizinki
Ben 10. Gün vermiştim canım
Ama bana 2 embriyo transfer edildi üçüzlere hamile kaldım bu yüzden yüksek çıkmıs olabilir benimki
350Evt. Bnm 5.gun ebryo. 10.gun kcti sznki