• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamilelikte kanama

ayscag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
10
5
1
31
Merhabalar tüp bebekle hamile kaldım fakat dün kanamam oldu idrarda gözüktü peçeteye sildikçe de geldi böyle bişey yaşayan var mı çok tedirginim doktorum bekleyeceksin dedi 😢

Merhaba canım benimde 5. Haftada böyle kanamam olmuştu
Burda çogu tüp bebek topiklerini okursan görürsün 5. Haftada birçok kişinin başına gelen bir durum
Hastaneye git keseyi görünce rahatlarsın inşallah

Teşekkür ederim, dünden beri çok iyi değilim gidemedim malesef doktora progestan iğne vuruluyorum doktorum da bekle dedi ama yarın gidicem inşallah

Ben 4.haftamday doktorum bana kanama leke olabileceğini söyledi endişe etme dedi lakin kıpkırmızı ve fazla kanaman olursa en yakın acile git dedi.

Merhaba canım benimde 5. Haftada böyle kanamam olmuştu
Burda çogu tüp bebek topiklerini okursan görürsün 5. Haftada birçok kişinin başına gelen bir durum
Hastaneye git keseyi görünce rahatlarsın inşallah
Transferin 8.gunu kan verdim 17 çıktı szce nasıl degerim doktorum bugünde vermemi söyledi ama 2gunde 1 verilmiyomu kan

Transferin 8.gunu kan verdim 17 çıktı szce nasıl degerim doktorum bugünde vermemi söyledi ama 2gunde 1 verilmiyomu kan
Canım hiç bilmiyorum bence sen doktorunu dinle bugünde ver sonuçta hergün yükselen bir deger bu

Back
X