5 haftalık hamilelikte kasık ağrıları normal mi

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kızlar cevaplarınızı bekliyorum :) 5 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor ayağa ani falan kalkınca normal birşey mi yoksa düşük tehlikesi mi. düşük yaşayan arkadaşlarım varsa bilirler belki ben korktum biraz ağrılardan

evet canım ilk zamanlar çok oluyordu bende de, şimdi bile oluyor kanama yoksa sorun yok diye biliyorum ama sen gene de doktora git istersen

evet canım ilk zamanlar çok oluyordu bende de, şimdi bile oluyor kanama yoksa sorun yok diye biliyorum ama sen gene de doktora git istersen

canım benim cevap yazdığın için çok sağol. günde bir kaç kere oluyor 3- 4 sn sürüyor geçiyor. geçen gece karnımda bıçak gibi bir sancı oldu uykudsan uyandım. birde ayıp mı bilmıyorum ama ara ara sıvı beyaz bir akıntım oluyor doktor bu hafta içi randevu verdi sendede oldu mu böyle şeyler

canım benim cevap yazdığın için çok sağol. günde bir kaç kere oluyor 3- 4 sn sürüyor geçiyor. geçen gece karnımda bıçak gibi bir sancı oldu uykudsan uyandım. birde ayıp mı bilmıyorum ama ara ara sıvı beyaz bir akıntım oluyor doktor bu hafta içi randevu verdi sendede oldu mu böyle şeyler

evet canım ilk zamanlar daha fazla oluyor ağrı bebek yerleştiği için ilerleyen zamanlarda da bebek büyüyo rahime baskı yapıyo diye ağrı olacak kasıkların,belin, bacakların ağrıyacak akıntı bende de oluyor ve genelde tüm hamilelrde oluyo bazen çok geliyo bazen az ama sürekli değil birden geliyo

benimde hamilelik boyunca hep oldu..doktor rahim büyüyor sıkıntı yok demişti..ama yinede kontrol ettirin..sıkıntı yoksa dediğim gibi büyümeden dolayı olabilir..

Back
X