5 Haftalık Hamileyim Akıntı Problemi

mithos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
32
15
88
Kızlar 5+2 deyim bugun çok fazla olmasa da fark edilir derecede su gibi akıntı geldi belim ve kasıklarım da biraz ağrı vardı lütfen yardımcı olun başına gelen var mı iş yerindeyim çıkamıyorum da ciddi bir durum mu yoksa normal mi?

Fazla yorulduysan ya da ayakta kaldiysan normaldir canim. Ben de 6haftalikken yasamistim ayni durumu. Camasirim baya islanmisti su gibi. Doktora kostum bi problem yok dedi. 8haftalikken de idrar testi falan yapildi rutin kontoller orda da cok hafif idrar yolu enfeksiyonu cikti. Suda eritilen tozlardan versi doktor onu ictim duzeldi. Bi daha da yasamadim bence korkma insallah olmaz bi problem :)

Biraz yoruluyorum iş dolayısıyla içimi ferahlattın çok teşekkür ederim çok korktum öyle görünce

canım doktordan idrar testi iste aynı şekilde benimde böyle başlamıştı akıntım normal diye geçiştirdim sonra idrar yolu enfeksiyonu çıktı

Benim de geçen hafta olmuştu burdaki arkadaşlar normal dedi dra gitmedim geçti gibi şimdi de

benimde vardı ilk zamanlarda hem de baya vardı ama şu an yok bitti üşüttüğüm zaman biraz oluyor yine ara ara

İdrar testi ile emin olmak gerek yinede 2-3hafta akıntım oldu ve enfeksiyon akıntısı gibi olmamasına ragmen enfeksiyon cıktı simdi akıntı normal bi durum dogal olarakta doktorlar normal oldugunu soyluyor ama bazende bu sekilde akıntılar enfeksiyona cevirebiliyor

Bu cumartesi randevu aldım doktora bakalım hem kese için gidecektim bu durumu da anlatırım çok sağolun arkadaşlar yorumlarınız rahatlattı ben ciddi bişey zannetmiştim

Daha çok başındada çok akıntım olmuştu şuanda hala var özellikle yürüdüğüm yada gün içinde yorulduğum zamanlarda yoğunlaşıyor ben 2 hafta öncede gebeliğimin başındada tahlil yaptırmıştım bi sorun çıkmamıştı sende önlemini al tabiki ama kokusu kaşıntısı vs yoksa korkulacak bişey de yoktur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…