sağol canım ......sen en azından yavruna kavuşmuşsun

bunu düşün ..bana anne olamayacaksın !!!!!!! dedi doktor rahmini tamamen alıcaz kist biraz daha büyüsün dedi ben şok geçirdim hastanede ...hiç bir şikayetim olmadan rutin kontrole gitmiştim neler duydum düşün.......sonra kendimi toparladım başka doktora gittim ve durumun böyle olmadığını iyice anlattı bana ve şimdi binbir heves ve umutla hamile kalmaya çalışıyorum ..kistimi yok kabul ettim aklıma bile gelmiyor normal zamanda ....sadece testte pozitifi görmenin hayalini yaşıyorum ve olacak inanıyorum Allah''ımın izniyle

moralini hiç bozma düzenli kontrollerini ol ..bana da hamile kalırsan kistin beslenemeyeceği için küçülecek dedi ...arkadaşımında 9 cmlik kisti vardı doktor rahmini alıcaz demiş çok üzüldük ..başka doktora gitti ameliyat oldu ama doktor ne rahim alması olurmu sadece kisti alıcaz demiş...3 ay sonra hamile kaldı 3 gün öncede bebeğini kucağına aldı ...seni boş yere korkutmuşlar kıyamam yaaa
yeni evlisin erken olmuş ama bana sorarsan ben 5 yıllık evliyim keşke ilk gün hamile kalsaymışım diyorum hep şimdi böylesi daha bir zor ....