Arkadaşlar merhaba...Malesef benimde 5 cmlik bir kistim var,2 sene önce bende rutin bir kontrole gittiğimde öğrenmiştim,sizinde dediğiniz gibi doktor gebelik düşünmüyoruz daha dediğimde ameliyatla alalım demişti direk ama benim basit ve büyümeyen sabit bir kist,beni hiç rahatsız etmeyen bir kist olduğu için ben aldırış etmedim.bu sene başka bir doktora çıktım ve tabiki gebelik düşündüğümüz için gebelik öncesi kontrol olmak için gittim.Bu da ameliyat dedi ama bende doğumda alamazmısınız dediğimde sezeryan düşünürsen tabiki olur niye olmasın dedi.önce bebeği alırız daha sonra kistini alırız dedi...geçen ay denedik olmadı bakalım bu ay olacak mı bekliyorum 10 gün kaldı regl günüme şuan için her hangi bir belirti yok ama bilmiyorum inşallah bu ay hamile haberimi sizlere bildiririm...Her doktora inanmayın kendiniz netten araştırın ve doktora bilinçli gidin kesinlikle...ben sormasam doğumda alamazmıyız die hiç sesini çıkarmıcaktı doktor.siz kendi doktorunuz olun bilgili çıkın karşısına yoksa doktorlara kalırsak işimiz iş...Moralimizi de bozmayalım kisti olup doğum yapanları çok duydum inşallah bizede nasip olacak