meraba bayanlar. ben 5 haftalık hamıle oldugumu örendım
dün ve bugun lekelenmelerım oluyo. dün kahverengıydı bugun kırmızı.
wc gıdınce silince gelıyo leke. dün hemen doktora gıttım düşük ıcın progestan hapını verdı.
ben yınede korkuyorum bısey olurmu sızce. düşermı sızce böyle gıderse
canım hayırlısı olsun inşallah kucağına aldığın günlride görürsün.progestan vermesi çok iyi olmuş.bende kullanmıştım.moralini bozma ve iyi düşünki iyi olsun.çünkü stres bebişinide etkiliyor biliyorsun.kendini yorma.dinlen.bu dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten seni bırakmayacaktır bebeğin inşallah..
canım hayırlısı olsun inşallah kucağına aldığın günlride görürsün.progestan vermesi çok iyi olmuş.bende kullanmıştım.moralini bozma ve iyi düşünki iyi olsun.çünkü stres bebişinide etkiliyor biliyorsun.kendini yorma.dinlen.bu dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten seni bırakmayacaktır bebeğin inşallah..
ınsallah canım. bende korkuyorum ılk bebegım 16 ay ugrastk bebek ıcın.
denemedımız yol kalmadı ama olmamıstı. sımde kendılıgınden oldu cok sukur .
kısmet bugunlereymıs demek.
yenı yıl hedıyem oldu. ınsallah benı bırakmaz :26:
biliyorsunuz ki gebeliklerin %30 u düşükle sonuçlanıyor. bu çok yüksek bir oran. bu %30 luk oranın büyük bir kısmı da ilk 3 ay da gerçekleşiyor. sende bir düşük tehlikesi var. ama neyseki doktorunuz düşüğü engelleyen bir ilaç başlamış. ve bu dönemde size tavsiyem bol bol istirahat ve ağır işlerden, uzanmalardan , sarsılmalardan vs. kendinizi korumak
7 haftallikken benimde lekelerim olmustu, sonrasinda biraz kanamam bile oldu. 1 hafta yattim ve o ilaci kullandim. 7 aylikken cok kotu kanamam oldu ama Allahtan biseyim cikmadi ve 40.haftada normal dogum yaptm. Ilacini kullan ve yat, ins duzelir biseyin olmaz.Allah bebisini saglikli gormeyi nasip etsin
bende iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim. sonra 3-4 gün sonra kahverengi akıntı ve bir anda kan boşalması oldu. düşük olmadı. progestan kullandım. Bir hafta sonra kese gözüktü fakat dr ilacı kes çünkü yüksek ihtimal düşecek boşuna tutmayalım dedi. Önce beş gün yattım kesilen kanama yatarken yine başladı. Anlayacağın ömrü yoksa tutamıyorsun. Ama senin kanamaların az az herhalde. İnşallah tutunur bebişin. Düşük olursa da unutma büyük ihtimal sağlıksız bir gebelik olacaktı. Allah yardımcın olsun.