5 haftalik hamileyim ama sancilarim var :-(

BITANEMCE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
149
0
96
- Yurtdışı
selam arkadaslar ben 5+3 günluk hamileyim

ama masalesef dunden beri karnim kasiklarim cok agriyor yuremekden bile zorluk cekiyorum

dun hastaneye gitim kesem gözukdu ama bos du bu normalmi????

dr sancinin bir nedenini bulamdi barsakdan olabilir dedi!! bebegim icin cok endise ediyorum dr randevum cuma günü beklemek cok zor geliyor

böyle bir durum yasayan varmi???

ben de 8 haftalık hamileyim. benimde kasıklarımda ağrı oluyordu. Doktorum normal olduğunu söyledi. Şimdilerde ağrılarım çok azaldı. İnşallah seninde sorun yoktur.

Bende bebegım 5 haftalıkken hamıle oldugumu ogrenmıstım ve bebegım 6 haftalıkken doktora gıttıgımızde sadece kese gorunmustu.
Su an 11+5 haftalık hamıleyım ve ara ara hala kasıklarım da agrı oluyor.
Hele karnımda kı agrıyı hıc anlatmayayım, bır gerılıyor, bır sancı gırıyor.
Aksıne ben bunları yasadıkca mutlu oluyorum, bebısım saglıklı dıye.
Olumlu dusun, ınsallah hersey yolunda gıdecek.

insallahda öyledir bakalim cuma günü randevum var insallah gözukür bebek!!!!!!!!!

ev dokdorundan yeni geldim idrarimda infeksiyon cikmis antibiyotik yazdi insallah bir an önce gecer!!

1 hafta oldu bebegimi kaybedelii 7 haftaliken kanamam oldu yuksek ates ve kusmayala hastaneye aldilar

kurutajda oldum! allah kimseye yasatmasin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttlım ıcını ferah tut ben 5 haftalık hamıleyken kasıklarımda batma olmadıgında karnım agrımadıgında korkuyordum

bebegıme bırsey mı oldu dıye allahın ıznıyle bırsey olmaz bebegıne ıns sancılarında gayet normal cunku rahmın artık buyumeye basladı

ve rahım kasların buyurken bır yandan da kasılıyorlar sancılarının muhtemel nedenı de bu.

ıcını ferah tut kı guzel seyler goresın ultrasonda bende doktora gıttıgımde bebegım 5 haftalıktı

sadece kesesını gormustuk bır mercımek tanesı gıbıydı dr ıkı hafta sonra gel ıcınde bebek varmı bakalım dedı

ama gıtmedım ben oncekı aksam gıttım dr 8 haftalıktı ve kalbı atıyordu

kıpır kıpırda oynuyordu yerınde durmuyordu velet onun için ttlım gönlünü hoş tut.

canın neyı ıstıyorsa onu yap neyı ıstemıyoran yapma

cok mu tıtızsın bırak evı pıslık gotursun. cok mu duzenlısın bırak ev dagınık kalsın

su anda hıcbırsey senden ve cocugundan daha degerlı degıller

Eşini de strese sokma onlar bizden daha heyecanlı meraklı ve streslıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…