5 haftalık hamileyim bakın kızlar

ciarasisi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
333
Kızlar hepınıze merhaba bu hafta hamıle oldugumu ogrendım cuma gunu de keseyi gorduk hemogram falan istedi wbc 3.6 cıktı normal degerler 4-10 arası bır buna takıldım neden dusuk diye 20 gun oruc tuttum ondanmı dırencım kırıldı bılemedim yaklasık ıkı ıkı bucuk haftadır sırtımın ust bolgesi agırıyo ozellikle ayakta bıraz bı ıs yapayım baslıyo belıme kadar iniyo d vıtamınım eksık cıktı ılk ampulu ıctım ıkıncısı bı hafta sonra bol gunes dedi ama sırt agrısı bu kadar erken olur mu yoksa baska bısey den mi wbc dusuk cıkınca kemık ılgınde sorun olabılır yazıyo nette canım sıkıldı sıze sormak istedim

Vücut direnciniz düşmüş biraz. Dut pekmezini tavsiye ederim çok güzel yükseltiyo lökositleri.sırt ağrısının bununla alakası oldugunu sanmıyorum. Bnm de belim sırtm belim bacağım 15 haftalık olmama ragmen hala ara ara ağrıyo.
Gene bi doktorunuza danışın bence içinizi rahatlatır

Vücut direnciniz düşmüş biraz. Dut pekmezini tavsiye ederim çok güzel yükseltiyo lökositleri.sırt ağrısının bununla alakası oldugunu sanmıyorum. Bnm de belim sırtm belim bacağım 15 haftalık olmama ragmen hala ara ara ağrıyo.
Tesekkur ederim canım evet ramazanda oruc etkıledıgını dusunuyorum zaten yararlı bısey yemem susuz kalınca boyle cıkmıs olabılır belkıde az once mesajlastık doktorumla hemogram tekrar yapayımmı dıye sorunca hayır gerek yok dedi d vitamını eksıklıgımde var malesef :(

Dut pekmezi alayım o zaman :anneadayı:cok tedırgınlık var uzerimde hamılelıkten sanırım:110:

Back
X