• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Haftalık Hamileyim Çok Kötüyüm

Faunaa

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
346
1.386
313
5 haftalık hamişim eşimden bugun urfa istedim evde kıyma var yap dedi.Üstelik 100 metre ilerde yapan yer var.Ben ne anlarım yapmaktan.Bende neyse dedim Dışarı çıkıp kendim yedim.Bu sefer de ben eve gelince evden niye habersiz çıkıp gittin diye kızdı .Bende hamile olduğumu hatırlattım.Savunması da hazır 2 gün önce canın birşey çekiyo mu dedi.Bende hayır dedim Çünkü o zaman canım çekmiyordu.Üstelik bebeği en çok kendisi istiyordu.Neyse kavga ettik yalnız kalmak için odaya gittim arkamdan geldi Lavaboya gitim yine engelledi.Söylediği şey en kötüsüydü.Seni yalnız bırakmam ya bebeğe bir şey yaparsan hangi anne bebeğine zarar verir söyler misiniz ?:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

5 haftalık hamişim eşimden bugun urfa istedim evde kıyma var yap dedi.Üstelik 100 metre ilerde yapan yer var.Ben ne anlarım yapmaktan.Bende neyse dedim Dışarı çıkıp kendim yedim.Bu sefer de ben eve gelince evden niye habersiz çıkıp gittin diye kızdı .Bende hamile olduğumu hatırlattım.Savunması da hazır 2 gün önce canın birşey çekiyo mu dedi.Bende hayır dedim Çünkü o zaman canım çekmiyordu.Üstelik bebeği en çok kendisi istiyordu.Neyse kavga ettik yalnız kalmak için odaya gittim arkamdan geldi Lavaboya gitim yine engelledi.Söylediği şey en kötüsüydü.Seni yalnız bırakmam ya bebeğe bir şey yaparsan hangi anne bebeğine zarar verir söyler misiniz ?:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayyy bıtanede bnde var dengesız adamlardan nefret edıyorum...

Şımartılmak değil di derdim sadece ihtiyaç duydum birde ilk tepkisi böyle olunca sonrakileri tahmin edemiyorum.Başka sorunumuz yoktu
:14:

Allah yardımcın olsun ama canın bişey çekersede ye sen ona bakma :(
Allah korusun bebeginin bi yerine bişey olur falan :(

Şımartılmak değil di derdim sadece ihtiyaç duydum birde ilk tepkisi böyle olunca sonrakileri tahmin edemiyorum.Başka sorunumuz yoktu
:14:

bende bıkere esımden bısey ıstemıstım (canın ceker dıe soylemıyorum) o gun maas aldıgı halde bana almadı.cok zoruma gıtmıstı sonucta sende onun cocugunu tasıyosun ne kadar mantıksız su erkekler ya

Acemi baba :) Yok mu eşinin kulağını çekecek,seni hoş tutmasını nasihat edecek bir büyüğünüz ? Veya daha önce baba olmuş bir arkadaşı ?

Erkeklerin hepsi aynı.Yalnız değilsiniz.Benim eşim de hamileyken aldatmıştı.Çocuk isteyip sonra da gereklerine katlanamazlar.Değil erkekler evlilikten tiksindim bunlar yüzünden. Ama bizim ülkemizdeki yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor.Başka ülkelerde de problemler var ama kadın bu kadar ezilmiyor.Bu adama çocuk yapmak bile büyük cesaret! yarın bir günne yapar kim bilir. Metin olun.Çocuğunuz ve kendiniz için.hayatta ölüm dışında her şeyin telafisi var.

İlk kez aşerdim artık aşersem de söylemem.

Asercen tabi ve de soleyecennn...essek gibi yapmka zorunda ...ne demkk yokyoksulmu kardeism ikinis bebesi o sen kndin icin deil bebk icin istiosunn..heyy allahim sabir verr bayanlara erkeklere de akill verrr....cnm sen sikma canini bsverr bebisini dsunn ve aserince sole ne demk solemicemm..ayyy nasi kisdim simdii..bn evde ymk yapamiom cnm hamileyim tiksinximm nie blmm.bunu esim bilio ve istedigim zmn oda uygunsa gidip yiozzz bebekk icinn..birine sole anlatsin kocana ..sen canini sikma bunuda sana olan sevgiis olarak algilama emi nm cok seviodur seni insan istemediginden cocuk istemezz...sadece dsuncesiz ve biras odun:1:olsun anaam odun olmayan adammi var bu devirdeee:1:

Asercen tabi ve de soleyecennn...essek gibi yapmka zorunda ...ne demkk yokyoksulmu kardeism ikinis bebesi o sen kndin icin deil bebk icin istiosunn..heyy allahim sabir verr bayanlara erkeklere de akill verrr....cnm sen sikma canini bsverr bebisini dsunn ve aserince sole ne demk solemicemm..ayyy nasi kisdim simdii..bn evde ymk yapamiom cnm hamileyim tiksinximm nie blmm.bunu esim bilio ve istedigim zmn oda uygunsa gidip yiozzz bebekk icinn..birine sole anlatsin kocana ..sen canini sikma bunuda sana olan sevgiis olarak algilama emi nm cok seviodur seni insan istemediginden cocuk istemezz...sadece dsuncesiz ve biras odun:1:olsun anaam odun olmayan adammi var bu devirdeee:1:

kadının hevesını kırmıs bı kere artık ıstedıgnı yapsa ne olurkı bu halde onu kırmıs allah sorsun hesabını ne dıyım

Canınızı sıkmayın bence fazla. Evet yaptığı çok yanlış ama belki o kadar istemesine rağmen bu olayın heyecanıyla o da strese girdi,kolay değil bir sorumluluk üstlenecek,masraflar artacak vs.

Bu dönemlerde pozitif düşünüp kkendinizi güzel şeylere odaklanmanız bebeğiniz ve sizin için çok önemli.

Aşırı istekli olupta böyle tepki vermesi beni çok şaşırttı.Hele de bebeğime zarar vereceğimi düşünmesi çıldırttı beni

Canım şimdi eşin de bu olayı arkadaşına veya yakınına anlatır.
fairyss bu aralar tuhaflaştı,geçen gün buna kızdı filan der.Onlar da sen eş..lik etmişsin,kızcağız hamile,hemen koşman lazımdı derler elbet :)
Eşin bebeği çok istemiş olabilir ama ne anlasın hamilelikten ? Bebek sessiz sedasız,zahmetsiz şıp diye gelecek sanıyordur.
Gerçi babalara göre öyle de... :)) Neyse,adapte olamamış anlaşılan,sıkma canını,düzelir.

Back
X